Dom > Производ > Путнички лифт

6 Putnički lift

FUJIHD kompanije su profesionalni proizvođači i dobavljači koji se bave dizajnom, razvojem i proizvodnjom 6 putničkih liftova.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

FUJIHD kompanije su profesionalni proizvođač i dobavljači koji se bave dizajnom, razvojem i proizvodnjom 6 putničkih liftova.


1. Prednost

● Vrhunsko domaćinstvo. Briga za porodice da poboljšaju svoj ukus

Serija Fuji 6 putničkih liftova je poznata po svom vrhunskom avangardnom stilu ukrašavanja i vrhunskom vizualnom estetskom osjećaju, te je pohvalna sa izuzetnim materijalima i izuzetnom tehnologijom proizvodnje. Lift dobar kvalitet, će biti s visokim stupnjem građevinske harmonije, odražavaju ukupnu Tonghui sjaj.

● Nije potrebna tradicionalna strojarska soba; Troškovi izgradnje se ne povećavaju

Bez tradicionalne sobe; ne povećavaju troškove izgradnje; vučni odnos ruksak okvirni sustav kućnog dizala specijalni dizajn 1: 1; VVVF pogonska tehnologija; Fuji kućni lift mikroračunar kontrolne ploče; klizni valjak + kompozitna vodilica; specijalni vuču stroj okvir je fiksiran na vodič željeznicom, zgrade ne mogu podnijeti snagu; domaćin koristi 220V jednofazni kućni lift; automatska specijalna mašina, sinhroni remenski prenos i kroz TUV CE certifikat; u skladu sa nacionalnim standardnim GB / T21739-2008 kućnim liftom

● Veoma uštedite prostor

Kompaktni sinhroni zupčanik s trajnim magnetom može ostaviti više prostora za strojarnicu. Kada je instalirana oprema za 6 putničkih liftova sa vrha zgrade, objekti za kranove koji su potrebni za ovog laganog domaćina mnogo su manji od tradicionalne opreme strojarnice. Može se čak i podići direktno sa staze bunara.

6 passenger lift manufacturer


2. Standardna specifikacija za 6 putničkih liftova

Kapacitet
KG

Brzina
gospođa

Dimenzije automobila
CW * CD * CH (mm)

Veličina vrata
JJ * HH (mm)

Veličina vratila

Max floor

Maks. visina putovanja
TH (m) \ t

osovina * dubina osovine AH * BH (mm)

iznad glave
OH (mm)

dubina jame
PD (mm)

M u prostoru
mm

450
Persons 6 osoba

1.0

1400 * 1100 * 2400

800 * 2100

2200 * 1600

4100

1500

2700

16

60

1.5

4200

1600

24

75

1.75

4250

1700

30

90


3. Nabavka 6 rezervnih dijelova za putnički lift:

● U garantnom roku za proizvod

Za 6-to putnički lift za vlasnika, naša kompanija će besplatno zamijeniti oštećene dijelove lifta.

Prilikom upotrebe lifta pripremićemo i dio najčešće korištenih ranjivih dijelova koje treba slijediti.

● U proizvodu nakon garantnog roka

Nakon prekoračenja garantnog roka za kvalitet proizvoda, isporučuju se rezervni dijelovi kako bi se osigurala kontinuirana sigurnost i visok kvalitet rada 6 putničkog lifta.

Nakon potpisivanja ugovora o održavanju, naša kompanija će obezbijediti normalne uslove za vlasnički lift po povoljnoj cijeni.

Oštećeni dijelovi lifta.

Nakon potpisivanja ugovora o održavanju, neki dijelovi će biti spremni za praćenje.

● U smislu tehničke obuke

Odredite inženjera za stručno održavanje na gradilište i obučite dva osoblja za održavanje za besplatno tehničko vođenje za vlasnika.


Ako ste zainteresirani za bilo koji od 6 putničkih liftova ili želite razgovarati o narudžbi, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se formiranju uspješnih poslovnih odnosa sa novim klijentima širom svijeta u bliskoj budućnosti.

Hot Tags: 6 putnički lift, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kompanije
Related Products
Istraga