Dom > Новости > Sadržaj
Колико дуго је животни век лифта?
- Mar 19, 2018 -

Тренутно нема јасне обавезне одредбе о животном веку лифта. У складу са условима фреквенције и одржавања, животни век лифта је обично између 15 и 20 година. Међутим, честе несреће лифтова последњих година учиниле су релевантна одељења стављена на дневни ред критеријума за укидање лифтова.


То значи да је животни век лифта 15 година. Када употреба лифта у кинеским високим зградама достиже 15 година, безбедност лифтова постаје проблем на који морамо обратити велику пажњу. Истовремено, 15 година касније, лифт за замену ко је одговоран за породицу је такође веома забринут.


Интензивна тржишна конкуренција чини неке компаније да укину одржавање као коначни профит: сирови, смањују одржавање, смањују трошкове, профит. Неке јединице такође намјерно или ненамјерно прихватају ово понашање, а јавна сигурност се игнорише под овом "завјером". Што се тиче надзора, постоје и недостаци. Иако је скоро сваки лифт "зелен", што указује на то да квалификација за лифт може да настави да се користи, али то одражава само стање тренутног стања лифтова након операције, ко ће заштитити?