Dom > Новости > Sadržaj
Хенгда Фуји обезбеђује висококвалитетне лифтове за Зибо Иихаи Хоме.
- Jul 27, 2018 -

У последње време, са савршеним перформансама производа и добрим ефектом бренда, лифта Хенгда Фуји успешно је потписала уговор о сарадњи са Зибо маитинди Естате Цо. Лтд. како би обезбедио више од 100 висококвалитетних лифтова Хенгда Фуји за Иихаи дом финог украса и стамбени пројекат, помажући пројекту да створи модел висококвалитетне заједнице.

квалитетни лифт

(Изнад: перспектива Иихаи брокаде дуж улице)


Иихаи хоме је финални декоративни комерцијални и стамбени пројекат који је развила компанија Зибо МДИ естате цомпани лимитед. Пројекат је с лијеве стране северне дионице пута Лиу Куан, раскрснице пута Лиу Куан и пута Зхао Ванг на северу од 500 метара. Право на централном путу, погодно путовање, више аутобуских путева, приступ свим деловима града, истовремено, ослањајући се на планирање и изградњу железничке станице на северу, доступност саобраћаја. Истовремено, стопа зеленила у заједници је висока, стварајући вишеструки стереоскопски пејзаж: изградња комерцијалне сцене Зхао Ванг Роада, изградња унутрашњих путева, изградња сцена у заједничком окружењу, улазак у заједницу и излаз из сцене, изградња сцена као "четири димензије дизајн ", изградњу висококвалитетног социјалног простора.

(Изнад: поглед аеродрома на Иихаи брокаду)


Килу, гостопримство Схандонг, одувек је био једно од кључних тржишта на тржишту лифтова Хенгда Фуји. Након година акумулације и рада бренда, пружио је савршено вертикално транспортно решење за многе пројекте у Килу. Хезе Донгминг драгон веин дворцу, Вуди жупаније Голден Схиелд резиденцијалног округа, Хезе Хуари љубичасто Иунтаи Дистрикта, међународни град Линии Ривер, Схандонг Цхен Гуанг Цонструцтион Цо, Лтд Јин Иуцхенг, Схандонг Лангиуе комерцијална градња и управљање Цо., Лтд. три ли комерцијални квадрат двофазни квадрат, све врсте висококвалитетних ескалатора од Хенгда Фуји. Производ је у добром раду. У будућности, Хенгда Фуји ће и даље пуно играти у своју дугогодишњу предност бренда, дубоко орање током дугогодишње експанзије тржишта и наставити пружати савршена вертикална транспортна рјешења за купце земљишта у Килу.