Dom > Новости > Sadržaj
Хенгда Фуји обезбеђује 114 производа од ескалатора за две фазе градске декорације града Таизхоу Лукиао
- Jun 28, 2018 -

Таизхоу Лукиао декорација зграда Град, Зхејианг, као основна индустрија Хуангсхи холдинг групе, налази се на пресеку улице Сханг Хаи, сребра улице и Тенгда пута у Лукиао округу. То је специјализовано тржиште велепродаје кључног пројекта града Таизхоу од стране Покрајинске комисије за планирање. Градски декорација званично је отворена 28. септембра 1998. године, покривајући површину од 180 му, површину од 158 хиљада и 700 квадратних метара, са укупном инвестицијом од 860 милиона јуана. На тржишту је 1825 продајних штандова. Стопа изнајмљивања на штанду је 95%. Подијељен је на неколико великих трговачких подручја, као што су лампе, керамика, хардвер, гријање воде, тапетни премаз, лајсна, постељина завјеса, моторна утакмица, кућа и тако даље. Ради на стотине категорија и десетине хиљада сорти. Важан центар дистрибуције и дистрибуције материјала.

Изнад: Поглед птица на две фазе града Лукиао декорације, Таизхоу


Два фаза Градске архитектонске декорације Таизхоу Лукиао налази се на тржном простору Фар Еаст Фар Еаст Лукиао, који се налази на кључном пројекту урбане зоне у 2005. години. Исти градски уред је удаљен 350 метара, промет је згодан, географска локација је јединствена, Еаст је Сханг Хаи улица, југ повезује два водена пута, површина је 120 му, површина објекта је 168 хиљада квадратних метара, укупна инвестиција је 250 милиона, град је 250 милиона, укупна инвестиција 250 милиона, град Дизајн терена је нов, распоред је оправдан, комплет интегрисаних објеката као што су трговина, угоститељство, смештај и пословање су интегрисани и постао је градски комплекс забаве, забаве и комерцијалне и стамбене зграде у Таизхоу.

Изнад: мапа локалног ефекта две фазе Лукиао декорације града, Таизхоу


Хенгда Фуји лифт за Таизхоу Лукиао декорацију град два периода да обезбеди различите врсте електричних степеница ескалатора у укупном броју од 114 комплета, који покривају лифт за разгледање, путнички лифт, ескалатор, аутоматско тротоар и друге производе високог квалитета лифтова . Тренутно је ушао у фазу производње и производње, тежићи се раној испоруци на сцену и пратити рано отварање двије фазе града Таизхоу Лукиао декорације.


Хенгда Фуји лифт је основана 1987. године у Нанкун, Хузхоу, Зхејианг. У протеклих тридесет година, од сјевера Зхејианг до околине, то је сврха и идеја сваког купца. Тренутно су производи лифта Хенгда Фуји продати у више од 40 земаља и региона широм свијета, служили локалној економској изградњи и пружали практична вертикална транспортна рјешења за локалне становнике. Током протеклих тридесет година, бренд нагомиланог тржишта дубоког орања, иновативног концепта дизајна производа, акумулације и похвале купаца; признање и повјерење представљају камен темељац и моћ развоја и ширења лифта Фуји. У будућности, лифта Хенгда Фуји ће искористити и ову прилику да се заложи за велики циљ задовољавања купаца како би запослени били задовољни. Радите напорно!