Dom > Новости > Sadržaj
Хенгда Фуји инсталирати лифт за решавање проблема доле у заједници Риверсиде у Лисхуи, Зхејианг
- Jun 05, 2018 -

Са развојем економије и сталним усавршавањем животног стандарда људи, инсталација стаклених лифтова у старим зградама постала је хитна потреба друштва. Лифт је постао важан вертикални транспортни алат у животу људи. Додавање стаклених лифта је најефикаснији начин да се стара зграда реши са лифтовима, а то је нови тип лифтова са широким спектром производа. Тржишни изгледи и тражња. Локалне власти су издале релевантне документе и прописе о постављању стаклених лифтова у старим зградама како би решили проблем без лифта за станаре да иду горе и доље. Хенгда Фуји стаклени лифт је позитивно одговорио на национални позив и успоставио Р & Д тим како би допринео друштвеној одговорности предузећа да ријеше проблем потешкоће у путовању станара.

реши заједницу лифтова

( Изнад: особље за изградњу сајта је хвала за Хенгда Фуји рамове типа лифта. )


Недавно, у Зхејианг Лисхуи Риверсиде Дистрикту, Хенгда Фуји оквир интегрирану инсталацију инсталације за лифт, читав процес је уредан у распореду техничких инсталација. Хенгда Фуји лифт технолошки истраживачки и развојни одјел одговорна особа на сцени, за рјешавање проблема наишла на сцену, износећи план и ријешити. Хенгда Фуји оквир интегрирани лифт, челична конструкција са челичном плочом у облику циркуларног лима, структура рама и стандардне варијације у варијантама квадратног цјевовода су: висока чврстоћа и материјал, вертикални унутар и изван зида, добар третман против пролаза, дуг век трајања, погодан за висока влажност и висока сланост приобалних подручја; изван подручја; У сваком слоју рама користи се спој са вијаком велике чврстоће, што осигурава потпуну уградњу целокупне челичне конструкције лифтом у једном дану, што истиче предности сигурности, брзе и без узнемиравања. С обзиром да лук од челичног лима нема ивице и углове, то неће проузроковати никакву штету пешацима и имати већи сигурносни фактор. Истовремено, обезбеђено је максимално коришћење ограниченог простора. Величина бунара може се такође максимизирати како би се осигурала максимална искоришћеност простора за дизање лифтова и учинила вожњу удобнијом. Пошто лифт користи унутрашњу машину за вучу са високим перформансама, има мобилну мрежу и мобилну телефонску аутоматску везу, чиме обезбеђују старије људе у лифту, а деца могу да разговарају и контактирају, чинећи их старим човековим лествама, у случају хитне случајеве, први пут да разговарају са својом дјецом, тако да Хенг Дафу додавање лифта стварно постаје "сретан стар" Људски лифт. Истовремено, осовина лифта има уређај за вентилацију са диференцијалним притиском, како би се осигурало да стакло за откривање стакла такође може да се одупре високој температури током лета, а аутомобил може уградити клима уређај како би задовољио захтеве удобности, уштеде енергије, ниске буке и ускоро. Пошто се може одабрати интелигентна функција ИЦ картице, она може задовољити аутоматску функцију снимања времена чувања и употребе и гарантовати потребу неких јединица да се напуне у складу са бројем коришћења. Може се рећи да Фуји флеш интегрирани лифт може ријешити проблеме и потешкоће високог становника без лифта у свим аспектима. Обезбеђује добар оперативни алат за становнике да путују вертикално и побољшавају квалитет живота и среће становника.

图片 3.пнг

(Изнад: локација за инсталацију)


Хенгда Фуји лифт инсталиран у резиденцијалном делу Лисхуи у Зхејианг има монтиран лифт, који је добио пажњу и похвале од локалне власти и медија. Лисхуи ТВ станица је интервјуисала осећања и поглед станара на сцену, а питања и загонетке становника у процесу коришћења лифта у будућности, релевантно особље техничког истраживачког и развојног одјела дало је одговоре на сцену.

图片 4.пнг

( Изнад: Лисхуи ТВ станица интервјуише ставове и осећања власника на постављању лифтова у старом објекту. )


Хенгда Фуји лифтинг оквир интегрираног истраживања и развоја лифтова, је у водећој индустрији у истој индустрији у Кини. У последњих неколико година, у породичној згради Бироа за воде у Сечуану Дажхоу, Фујиан Фузхоу Поинт Инн & Суитес, Чонгкинг, Хенан и остали резиденцијални простори и хотели, сви имају Фуји инсталиран лифт у доброј операцији, како би локални становници ишли горе и доле степенице које доносе велику удобност, коју су становници похвалили и похвалили. У будућности, лифта Хенгда Фуји ће се даље иновирати и побољшавати у примени пријаве патента и процеса пројектовања и уградње рамског интегралног лифта. Како би се ријешио проблем без јахања лифтова на горњем и спрату станара, наставиће да игра игру друштвене одговорности лифтова Хенгда Фуји и доноси сигурност и ефикасност за људе. Брзо вертикално саобраћајно решење и напорни напори!