Dom > Новости > Sadržaj
Хенгда Фуји Елеватор Сервице, Највећи пројекат станова у Бангладешу, Ла Ресиденце
- Jul 03, 2018 -

Пројекат Апартман Уттара (Тхе Ресиденце) налази се у Дхаки, Бангладеш, који је највећи планирани апартмански пројекат у историји државе. Стан покрива површину од 214,44 хектара, са укупно око 16 16 спратова стамбених зграда, са укупно 20160 станова, који обезбеђују станове за становнике с средњим приходима и становнике са ниским примањима у главном граду, Даки. Пројекат је планиран за куповину више од 200 јединица, првих 50 Хенгда лифтова Фуји лифт производа завршен је свим дијеловима велепродаје, чека се на све инсталације и прихватања, како би се ријешило прво становање у потрази за лифтом.

Изнад: Бангладеш Уттара Апартман Пројект Поглед на птицу око пројекта


У блоку пројекта, изграђено је 1275 квадратних метара нето површина. У 79 једнособних станова, у потпуности се покреће 67 индивидуалних стамбених зграда. Истовремено је завршен РЦ оквир од 16 спратова (укључујући и подрум) од 10 једноделних стамбених зграда, а завршени су радни поступци као што су зидни зид, пројекат малтерисања, решетка и оквир врата, укључујући и завршни инжењеринг. Преко 4000 станова има укупну нето површину од 1275 квадратних метара, а блок "А" додељен је различитим категоријама кандидата за ниски и средњи приход. Становници средњих и ниских прихода који су се пријавили за пријем регистрирани су 31. јануара 2016. године. Пријављено је да је Хоссаин (МасХроф), инжињер Министарства за стамбена и јавна радна мјеста, објавио да ће се апликанти постепено пребацивати у своје станове у у складу са условима апликације. Завршетак пројекта ће у великој мјери ослободити стамбени притисак становника средњих и ниских прихода у Даки и побољшати њихов животни стандард и квалитет живота.

апартмански лифт

Изнад: Бангладеш Уттара Апартмент Пројецт Пројецт сцене виев


Од 2000. године лифт Хенгда Фуји је отворио међународно тржиште од 2000. године и већ је извезао све врсте производа за покретне степенице. У Аустралији, Јужној Кореји, Украјини, Русији, Јужном султану, Индонезији, Тајланду, Индији и другим земљама и регионима, све врсте електричних покретних производа Хенгда Фуји су у добром стању. У 2017. години, када извозно окружење није било веома јако, и даље је одржало снажан раст и постигло више од 1500 извозних ескалатора, које заузима кључну позицију у извозном послу кинеске индустрије лифтова (укључујући и иностране брендове). Повећавајући своје услуге за иностране агенте, Хенгда Фуји лифт тржиште у иностранству активно је учествовао на разним професионалним изложбама лифта у иностранству, побољшавајући утицај и популарност лифта Хенгда Фуји на међународном тржишту. На Међународној изложби лифтова у Кини у мају 2018. године примљено је више од 100 серија страних трговаца, а запремина наруџбине је отпуштена до краја новембра. Да би се гарантовао квалитет производа, Одјељење за производњу и управљање ће ојачати прилагођену услугу и прецизно пристајање за купце у иностранству и добро се бави техничком подршком, производњом и испоруком за ширење тржишта прекоморских трговаца и обезбедите да свака електрична лествица извезена од стране Хенгда Фуји представља савршену комбинацију производа и уметности. Производ!