Dom > Новости > Sadržaj
Хенгда Фуји Елеватор обезбеђује висококвалитетни лифт са хуманизацијом за Вухан први пјешачки надвоз
- Sep 27, 2018 -

Вухан најљепши и погоднији пешачки надвожњак, пешачки мост на путу Мацханг, налази се изнад раскрснице пута Тангјиадун, Мацхангјиао пута и Хонг Конг-а у Ханкоу-у. Пешачки мост трке дизајниран је лијепо, а главни мост представља челичну структуру "Л", која људима даје осећај лепоте. Ширина главног моста је 4,2 метара. Степенице и рампе дизајниране су на три раскрснице Марсхал Роад, Хонг Конг Роад и Тангјиадун Роад. Степенице и рампе су широке 2,8-3 метра. Од свог отварања пјешачки надвожња је привукао велику пажњу - јер његова изградња олакшава преусмеравање пешака и возила, олакшава загушење путева и зато што је то први пјешачки надвожњак са вертикалним лифтовима у Вухану.

лифт

(Изнад: Хенгда Фуји баријера слободан дизајн улазних врата је више хуманизован. )


На основу карактеристика надвожњака за пешаке и густине пешачког тока, а према изгледу и правцу надвожњака, Хенгда Фуји Елеватор Технолошко-Инжењеринг Одјел је дизајнирао вертикално саобраћајно рјешење које се интегрише са надвожњаком, тако да укупан изглед лифт и изглед пјешачког надвожњака добивају један од другог. Чанг, Хенгда Фуји лифт је пуштен у употребу, али и за Вухан-ову прву без баријера преко надвожњака за пешаке лифтова додао је додир предивних пејзажа.

вухан

(Изнад: интеграција лифта и брда Хенгда Фуји)

6. септембра 2018. године, званично је отворен вертикални лифт лифтова за пешаке на улици, што је први пешачки надвожњак у Вухану са приступачним лифтовима у раду. Пјешачки надвожњак, поготово директни лифт који је без баријера, пуштен је у употребу, а значајно је олакшао путовање околних људи, посебно инвалида, тинејџера и старијих особа.


Хенгда Фуји Елеватор је посвећен пружању савршених вертикалних саобраћајних решења за купце у земљи и иностранству већ дуги низ година, пружајући широк спектар сигурних и удобних лифта производа за јавне јавне услуге, пројекте за пресељење становништва, универзитете и колеџе, треће класе болнице , дечије породице и тако даље. Захваљујући препознавању тржишта и поузданости купаца, утицај бренда Хенгда Фуји елеватор је додатно побољшан. Током протеклих 30 година, различити производи ескалатора Хенгда Фуји Елеватора служили су више од 60 земаља и региона широм света, доносећи савршено сигурно, ефикасно и ефикасно вертикално транспортно искуство за глобалне кориснике.