Dom > Новости > Sadržaj
Хенгфу група открила је међународну изложбу луксуза у Кини са два бренда
- May 17, 2018 -

Индустријски догађај двогодишњег лифта одржан је од 8. до 11. маја у Шангају, Националном конвенционалном и изложбеном центру. 20 година ветра и кише, слава индустрије лифтова, двогодишњи догађај лифера, заједничка очекивања колега из индустрије, коначно ће почети 8. маја 2018. године. Након крштења 12 изложби, тринаести кинески међународни Изложба лифта биће одржана у Националном изложбеном центру (Шангај). Ова изложба ће поново понудити високо професионалну и партиципативну гастрономску прославу за излагаче и публику. Хенгфу група носи своје највеће љестве бренд Хенгда Фуји лифт и Волксваген лифт до Међународне изложбе лифтова.

China's International Elevator Exhibition

(Изнад: догађај изложбе Хенгфу групе)


Током изложбе, изложба групе Хенг Фу била је интензивна. Изложбена платформа за лифт, која је пажљиво припремљена и дизајнирана од стране Хенг Фу Гроуп, привлачи купце из земље и иностранства да преговарају. Хенг Фу Гроуп маркетинг тим са пуним гестом да дочекује долазак осам партијских трговаца. Нека Ксиаобиан погледа трговце изложбе да разговарају о дивном тренутку.

Hengfu group Elevator

(Изнад: Ли Схоулин, председник Асоцијације лифтова у Кини и вођа групе Хенг Фу групе.)


Током изложбе, Ли Схоулин, председник удружења лифтова Кине, Зхи Ксифенг из Шангајске асоцијације лифтова и Киан Јианг, предсједник удружења лифтова Хузхоу, добили су вођство изложбене платформе и развој и ширење Хенг Фу група последњих година је похваљена и потврђена.

Elevator Exhibition

(Изнад: Зхи Ксифенг, генерални секретар Шангајске асоцијације лифтова и лидер Хенг Фу групе. )

International Elevator Exhibition

(Изнад: лидер групе Киањианг и Хенг Фу Гроуп, предсједник удружења индустријских лифтова Хузхоу.)


На изложби су многе медијске организације, као што су Кина лифт, Кина информације о набавкама владе, Шангајски лифт, Сеир лифт, индустрија лифтова и друге медијске организације, извели извештаје уживо и уживо емитовали на сцени и спровели читав спектар публицитет и промоција до изложбеног догађаја групе Хенг Фу.

China Elevator

(Из Пакистана, Филипина, Индонезије, Дубаија, Кувајта и других земаља, у периоду изложбе кроз преговоре и посјету седишту компаније, показали смо велико интересовање за производе лифтова и предузеће Хенг Фу групе.)


fujihd elevator


Хенг Фу група посвећује велику пажњу дистрибуцији репутације бренда и изградњи утјецаја бренда током година. Велике професионалне изложбене групе лифтова биће позване да присуствују. Кроз размену и утицај изложбе, когниција купаца и поверење у Хенгда Фуји лифт и Волксваген лифт бренд је знатно побољшан. Нарочито изложба индустрије лифта, као што је Кина међународни лифтс изложба је добра прилика да истакне бренд и снагу групе Хенг Фу. Тренутно, Хенг Фу група је ушла у врхунски период наруџбина и испорука. Подразумева се да је пораст наруџбине порастао за 38% у прва четири месеца, а извозна ситуација Међународног одјела била је задовољавајућа. У будућности, Хенг Фу Група ће бити више оријентисана на тржиште, фокусирана на купце и настојати да створи више квалитетних производа за лифт како би служила глобалним корисницима.

Hengda Fuji elevatorHengda Fuji elevator China