Dom > Производ > Хоме Лифт

Mali stambeni lift

Firme Fujihd su mali proizvođači i dobavljači stambenih liftova u Kini, specijalizovani za istraživanje, razvoj i proizvodnju malih stambenih liftova.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Firme Fujihd su mali proizvođači i dobavljači stambenih liftova u Kini, specijalizovani za istraživanje, razvoj i proizvodnju malih stambenih liftova.


1. Prednost

● Inteligentni kontrolni sistem

Koristeći dvostruki 32-bitni CPU, glavni i podređeni CPU kontroliraju jedni druge, a brzina obrade podataka se poboljšava u većoj mjeri. Modul visokih inteligentnih mikroračunala u sistemu je najsigurnija, najpreciznija i najefikasnija kontrola upravljanja za male stambene liftove.

● Funkcija sigurnosne funkcije

● Automatska detekcija kočione sile

Mala stambena kočnica dizala dugo vremena uzrokovana upotrebom kočionog cipela trošenja će dovesti do pada sistema za otkrivanje kočne sile će biti pravovremeno prema "standardu" snage i alarmnog sistema.

● Klizna detekcija vučnog užeta

U realnom vremenu otkrivanje pomaka lifta (položaja). Kada je dozvoljena vrijednost prekoračena, dizalo usporava i zaustavlja rad (na blizu ravnom sloju).

● Daljinski nadzor

Daljinski nadzor inteligentnog terminala

U nadzornom centru ili udaljenom pametnom telefonu možemo u realnom vremenu promatrati parametre i stanje rada različitih malih stambenih dizala, te prenositi glas, sliku, video i tako dalje kroz protok podataka.

● Inteligentna analiza

Ekspertski sistem za analizu grešaka

Automatsko dobijanje informacija o statusu lifta kada dođe do kvara. Analiza pozadine, obrada. Rezultati analize su prikazani, a opis greške je dat i siguran i kontrolisan.

● Inteligentni sistem IC kartica

U skladu sa potrebama korisnika, inteligentni sistem upravljanja lc kartice može se konfigurirati da upravlja liftom i poboljšava sigurnost upravljanja zgradom.

● Upravljanje kontrolom grupe

Koristeći sistem upravljanja visokih performansi za grupnu kontrolu, možemo ostvariti 3-8 kontrolnih funkcija grupe liftova, i napraviti razumno cjelokupno planiranje za odgovor izvan hale, koje učinkovito skraćuje vrijeme čekanja i prilagođava se promjeni putničkog prometa u stvarnom vremenu. time.

Mali stambeni lift

Stambeni lift


2. Stambeni lift Tehnički list

Kapacitet
KG

Brzina
gospođa

Dimenzije automobila
CW * CD * CH (mm)

Veličina vrata
JJ * HH (mm)

Veličina vratila

Max floor

Maks. visina putovanja
TH (m) \ t

osovina * dubina osovine AH * BH (mm)

iznad glave
OH (mm)

dubina jame
PD (mm)

M u prostoru
mm

630
Persons 8 osoba

1.0

1400 * 1100 * 2400

800 * 2100

2200 * 1600

4100

1500

2700

16

60

1.5

4200

1600

24

75

1.75

4250

1700

30

90


Ako ste zainteresovani za neki od malih stambenih zgrada ili želite razgovarati o narudžbi, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se formiranju uspješnih poslovnih odnosa sa novim klijentima širom svijeta u bliskoj budućnosti.

Hot Tags: mali stambeni lift, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kompanije
Related Products
Istraga