Dom > Производ > Хоме Лифт

Home Lift

FUJIHD je profesionalni proizvođač i dobavljač koji se bavi dizajnom, razvojem i proizvodnjom kućnog lifta.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

FUJIHD je profesionalni proizvođač i dobavljač koji se bavi dizajnom, razvojem i proizvodnjom kućnog lifta


1. Uvod

Lift vile, kao što mu i ime kaže, služi kućnom liftu, koji se koristi u privatnim kućama, samo za upotrebu jednog člana porodice lifta. Takođe se može instalirati u jednoj porodici kako bi se koristila unutar zgrade, kao alat jedne porodice u njihovom domu, ali zgrada javnosti ili drugih stanovnika ne može koristiti i pristupati. Struktura privatnih stambenih objekata određuje se prilikom odabira vile lifta, a strojna soba bez lifta treba da bude usvojena kako bi se maksimalno uštedjeli troškovi izgradnje i arhitektonski prostor, a istovremeno se pobrinulo za izgled kuće i lijep


2. Prednost

● Cjelokupni inteligentni upravljački sustav, instrukcija pokreće nultu grešku. Potpuno digitalni sistem za konverziju frekvencije precizno kontroliše rad lifta, a kućni lift radi glatko i udobno.

● Tehnologija vile podignuta i napredna zaštitna oprema kako bi se osigurala sigurnost i pouzdanost dizala. Usvojiti dizajn nikada ne zatvarajućeg, opremljenog sa funkcijom nestanka struje i hitne samospašavanja.

● Dio serije kućnih dizala, koji osigurava oštećenja bez nule bez konstrukcije strojne jame. Korišćenje prostora do 65%, mali prostor igra veliku ulogu.

● Vrata se otvaraju na fleksibilan način sa pravim uglovima i otvorenim vratima.

● Niska buka u radu potopnog motora kako bi zadovoljila potrebe obiteljske tišine.

● Minimalna snaga viličara serije serije je samo 2 kW, što je ekvivalentno potrošnji električne energije u frižideru.

● Raznovrsni materijali za automobil: nerđajući čelik, staklo, drvo, čelični lim za prskanje itd.


3.Specification

Kapacitet
KG

Brzina
gospođa

Otvaranje vrata

Dimenzije automobila
CW * CD * CH (mm)

Veličina vrata
JJ * HH (mm)

Veličina vratila

Maks. visina putovanja
TH (m) \ t

osovina * dubina osovine AH * BH (mm)

iznad glave
OH (mm)

dubina jame
PD (mm)

250

0.4

Otvaranje centra

900 * 1100 * 2200

700 * 2000

1650 * 1450

3300

800

12

320

0.4

Otvaranje centra

900 * 1100 * 2200

700 * 2000

1650 * 1500

3300

800

12

400

0.4

Otvaranje centra

1000 * 1250 * 2200

700 * 2000

1700 * 1550

3300

800

12


4. Aplikacija

Kućni lift, kako i samo ime kaže, je lift koji služi vili i koristi se u privatnim kućama za članove porodice. Može se instalirati iu zgradama koje ne koriste samo jedna porodica, kao sredstvo za ulazak jedne porodice u svoje domicilne jedinice, ali javnost ili drugi stanovnici zgrade ne mogu koristiti i ulaziti.

Home lift

Home Elevator


5. Usluga

Osiguranje kvaliteta:

● Početna dizala dobavljača, moja tvrtka za ovaj natječaj kuće dizala su osigurani od strane tvornice originalne tvornice originalni paket, u skladu s istim certifikat kvalitete i certifikat kvalitete sustava, i pružiti tehničke informacije o proizvodu (uključuju upute za instalaciju, proizvod pakiranje katalog, usta kineski uputstvo za upotrebu, sertifikat o kvalitetu i sertifikat garancije, itd.).

● Vrijeme isporuke i ugradnje: proizvodnja i testiranje dizala vila imaju kvalitetne zapise i materijale za testiranje. Za pregled performansi kućnog lifta, sproveli smo ceo proces i celokupnu inspekciju proizvoda, a onda su vučnice podignute nakon što je proizvod potvrđen i kvalifikovan.

● Vrijeme isporuke kućnog lifta: koliko je to moguće prema zahtjevima korisnika, ako postoje posebni zahtjevi, potrebno je da rad završimo unaprijed. Naša kompanija može posebno organizovati proizvodnju i montažu kako bi zadovoljila potrebe korisnika.

● Garancija: isporučujemo ovom ugovoru predviđeni period valjanosti svih kućnih liftova dm, period valjanosti svih ponuđenih proizvoda, pružamo uslugu 24 sata dnevno, uobičajeni radni dani doživotnu tehničku podršku.

● Vreme odziva: ako je problem kvaliteta ili operacija nezgodna za korisnika u roku od 7 radnih dana, kompanija obećava da će besplatno promeniti opremu u roku od 3 radna dana. Tokom garantnog perioda, ako proizvod ne uspe, obezbedićemo zamenu opreme nakon što dobijete popravku od vaše kompanije. Tokom garantnog perioda, ako se oprema ne popravi dvaput, nećemo ga moći pravilno koristiti. Zamijenit ćemo novu opremu bez naknade.

● Servisni sistem: kao dobavljač kućnog lifta, koji je kompanija dostavila na tender, garantuje sistem liftova: kada kvar na opremi, ako je potrebno, pošalje profesionalne tehničare u propisano vrijeme održavanja ili popravke vrata, troškove koje je kupac spreman proizvesti teret će snositi kompanija.


Ako ste zainteresirani za bilo koji od naših kućnih liftova ili želite razgovarati o narudžbi, slobodno nas kontaktirajte.

Hot Tags: kućni lift, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kompanije
Related Products
Istraga