Dom > Производ > Хоме Лифт

Glass Home Elevators

Fabrika liftova Fujihd je profesionalni proizvođač i dobavljač koji se bavi dizajnom, razvojem i proizvodnjom staklenih kućnih dizala. Ako ste zainteresirani za staklene kućne dizalice bilo koje od naših kućnih dizala ili želite razgovarati o narudžbi, slobodno Kontaktiraj nas.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Fabrika liftova Fujihd je profesionalni proizvođač i dobavljač koji se bavi dizajnom, razvojem i proizvodnjom staklenih kućnih dizala.


1. Uvod

Stakleni kućni liftovi i osovina automobila su barem transparentni na istoj strani, a putnici mogu gledati lift iz vanjske scene automobila. Glavna svrha je instaliranje privatnih kuća za vile i robu. Postoji jedan ili više strana zida bunara i zid automobila. Na istoj strani su transparentni materijali. Kada putnici kreću dizalom, mogu vidjeti krajolik izvan automobila.


2. Prednost

● Ugodno iskustvo vam omogućava da uživate u staklenim kućnim liftovima.

Specijalni sistem za konverziju frekvencije može precizno kontrolisati stanje rada lifta i poboljšati funkciju lifta u svim pravcima. On može automatski podesiti startni moment lifta u skladu sa informacijama o opterećenju koje daje senzor, tako da lift počinje prirodnije i udobnije. Bez ležajeva zupčanika nije potrebno podmazivanje, potpuno eliminirati zagađenje uljem, i eliminirati buku uzrokovanu prijenosom mjenjača, i postići vaše prekrasno kućno okruženje.

● Novi koncept kućnih aparata vodi novi život

Fuji stakleni kućni lift u unutrašnjoj i vanjskoj instalaciji, bez posebnih bušotina, bez posebne jame, bez posebne prostorije, bez potrebe za velikim brojem građevinskih konstrukcija, kao što je bilo koji vaš kućni aparat kao praktičan bez ikakvih ograničenja prostora. Ono što je potrebno su veoma niski troškovi održavanja.

● Lift ide glatko

Visoka preciznost proizvodnje bez mehaničkog zupčanika, operacija, potpuno zatvorena petlja VVVF pogon, početak rada i zaustaviti glatko i udobno.

● inteligentni kontrolni sistem

Dizajnira 32 glavne kontrolne ploče računara, usvaja CAN serijsku komunikacijsku tehnologiju, omogućava precizno i pouzdano upravljanje radom lifta, dijagnosticira greške koje se mogu dogoditi u realnom vremenu, te napraviti odgovarajuće sigurnosne mjere i alarm.

● Uživajte u besplatnoj distribuciji zgrade na iskustvu bogosluženja, podijelite cijelu cjelinu na dijelove

1.The napredniji stroj soba struktura

2.Kompaktniji raspored

● Živeti i brinuti se za vas i vašu porodicu skroz gore i dole

1.Sustav sinkronih mašina sa stalnim magnetima

2.The Dugo ljudi okvira i povucite štap strukturu stabilnije

● Najveća iskrenost budućeg života oluje uštede energije u doba kućnih aparata

1. Nova generacija sinkronog stroja s permanentnim magnetima bez zupčanika, LED sustav automatske rasvjete, učinkovito smanjuje potrošnju energije.

2.The 220V domaćinstva snage, 1.1KW niske potrošnje energije kočenja, potrošnja energije je u hladnjaku, te postati pravi uređaji za uštedu energije.

FUJI Glass Home Elevators


3. Specifikacija

Kapacitet
KG

Brzina
gospođa

Otvaranje vrata

Dimenzije automobila
CW * CD * CH (mm)

Veličina vrata
JJ * HH (mm)

Veličina vratila

Maks. visina putovanja
TH (m) \ t

širina osovine * dubina osovine AH * BH (mm)

iznad glave
OH (mm)

dubina jame
PD (mm)

250

0.4

Otvaranje centra

900 * 1100 * 2200

700 * 2000

1650 * 1450

3300

800

12

320

0.4

Otvaranje centra

900 * 1100 * 2200

700 * 2000

1650 * 1500

3300

800

12


Ako ste zainteresovani za staklene kućne liftove bilo koje od naših kućnih liftova ili želite razgovarati o narudžbi po narudžbi, slobodno nas kontaktirajte.

Hot Tags: stakleni kućni liftovi, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kompanije
Related Products
Istraga