Dom > Производ > Хоме Лифт

FUJI Home Elevator

Fuji lift je jedan od profesionalnih proizvođača kućnih liftova i dobavljača u Kini. Home Fuji home lift je lift instaliran u privatnoj kući za upotrebu od strane jednog člana porodice.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

FUJI lift je jedan od profesionalnih proizvođača kućnih liftova i dobavljača u Kini


1. Uvod

Fuji home lift je lift koji je instaliran u privatnoj kući za jednog člana porodice. Može se instalirati iu zgradama koje ne koriste samo jedna porodica, kao sredstvo za ulazak jedne porodice u domicilnu kuću, ali javnost ili drugi stanovnici zgrade ne mogu ući i koristiti je. Fuji villa lift ocijenjena brzina nije veća od 0.4m / s, a nazivna brzina fuji kućnog dizala bez vrata je 0.3m / s, a putovanje automobilom nije više od 12m, a nazivno opterećenje nije više od 400KG. Uglavnom se dijeli na vučni lift, vijčani lift i hidraulični lift.


2 、 Prednost

● Fuji home lift usvojiti međunarodne napredne tehnologije proizvodnje, u duhu umjetničkog razreda obogaćivanja dizala, s protočnim tumačenje jezika života koji zauzimaju dom, a vila skladan spoj, lijepa i jednostavna, udobna i sigurna, je ocjena moderan život, pokazati šarm individualnog karaktera mobilnog prostora.


● Vila lift je pogodan za sve vrste arhitektonskog stila privatne vile kuće tipa dizala, usvaja svjetski napredne računalne frekvencije sustav pretvorbe, u skladu s međunarodnim zelene zaštite okoliša zahtjev. Postoje dva tipa strojarnice i hidraulični pogon, koji pružaju širi izbor za vašu zgradu. Svaki lift vile je posebno dizajniran za vas.


● Prilagođena profesionalna inženjerska rješenja za vas. Obezbedite odgovarajući ukras dizala svom arhitektonskom stilu. Poštujte integritet zgrade, dio serije dizala, osiguravajte nultu štetu na nuli.

Dizajn. Fuji villa liftovi imaju ručna klizna vrata ili dvostruko preklopiva, trostruka bočna vrata, pogodna za manju veličinu zgrade. Dizajn vidikovca sa čeličnom konstrukcijom, sa okruglim ili četvrtastim staklenim automobilom, elegantan i šik.


3. Specifikacija

Standardna konfiguracija:

Vučna sila: pogonski pogon / hidraulični pogon

Nominalni kapacitet: manji ili jednak putnicima od 400 kg: 3 ~ 5 osoba.

Najveći sloj stanice: 6 slojeva: minimalno 18 m

Visina glave: 2743 mm

Minimalna dubina: 150 mm

Glavno napajanje: 220 V, 50 Hz

Brzina: 0.4 m / s

Otvorite vrata: jednokrilna vrata, kroz vrata, desna vrata

Opseg instalacije: unutarnji ili vanjski

Oblik vratila: civilna osovina, okvir vratila

Neobavezna konfiguracija:

Širina automobila: 1066 mm

Dužina automobila: 1524 mm

Maksimalna veličina automobila: 1.4 ㎡

Maksimalna visina automobila: 2438 mm

Vrata za sletanje, vrata automobila, automatska vrata


4. Aplikacija

FUJI Home Elevator

FUJI Home Elevator


5. Servis

A. Obaveza cijene proizvoda:

● Pod istim uslovima konkurencije, naša kompanija će Vam pružiti najpovoljniju cijenu na osnovu smanjenja tehničkih performansi Fuji home lifta i mijenjanja dijela vile.


● tijekom garantnog perioda dobavljač će biti besplatno održavanje i zamjena oštećenih dijelova pripadaju kvaliteti razloga, oštećeni dijelovi garancije, samo prihvaćaju troškove, pružaju opremu od strane kupca, oštećenja opreme uzrokovana ljudskim faktorima, dobavljač popravlja ili pruža opremu na cijenu koštanja.


● Postprodajne usluge garantuju snagu kompanije: tvrtka će uspostaviti poseban postprodajni servis za kućni lift;


B. Sistem žalbi i kontakt informacije.

● Ako imate bilo kakvih pritužbi u vezi sa našom uslugom, molimo vas da se žalite dispečeru tehničkog odeljenja ili menadžeru za održavanje.


● Da bismo potvrdili žalbu klijenta, naša je odgovornost da izvršavamo različite nivoe kažnjavanja rukovodstva i osoblja i da se izvinjavamo korisniku. Ako to nije odgovornost našeg preduzeća, relevantno osoblje će takođe objasniti korisniku i nadati se da će nam korisnik pružiti maksimalnu podršku.


Ako ste zainteresirani za bilo koji od naših FUJI home lifta ili želite razgovarati o narudžbi, slobodno nas kontaktirajte.

Hot Tags: FUJI kućni lift, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kompanije
Related Products
Istraga