Dom > Производ

Унутрашњи ескалатор

Фуји лифт компанија је професионални произвођач и добављачи који се баве дизајном, развојем и производњом покретне степенице.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Фуји лифт компанија је професионални произвођач и добављачи који се баве дизајном, развојем и производњом покретне степенице.

 

1. Представљање

Унутрашња покретна степеница је састављена од специјалног ланчаног транспортног ланца и два специјална конструкциона трака за транспорт. Има кружну лествичку покрету, која се користи за транспорт путника фиксне електричне опреме погона између различите висине зграде. Непрекидна транспортна машина за носача.

 

2. Предност

● Омогућите људе да иду горе и доле у било ком тренутку без потребе да сачекају одређено вријеме као лифт, тако да унутрашњи покретни степен користи предности континуираног и брзог евакуације великог броја људи.

● Унутрашња покретна степеница није потребна за постављање машинске просторије на врху зграде и разматрање бафера на дну зграде. Потребно је мање простора од лифта.

● када дође до грешке, унутрашња покретна степеница се може користити као опште степениште, али то није слаба прекида када лифт не успије.

Indoor EscalatorFUJI Indoor Escalator


3. Класификација производа

1.1 Класификација помоћу наслона за руке

● Потпуно прозирна: покретна степеница са свим прозирним стаклом се користе за зидни панел ручице. Према облику стакла, унутрашња покретна степеница може се даље поделити на тип укривљеног стакла и на равно стакло.

● Непроскидан: покретни покретни степен направљен од непрозирног метала или другог материјала помоћу зидног панела за руке. Пошто држач рукохвата је причвршћен на горњем делу заштитне плоче, појас за рукохвате делује као кружно кретање на водилици носача рукохвата, тако да је стабилност непрозирног типа боља од оне врсте пуног транспарентног типа. Углавном се користи за покретне степенице, као што су метро, станица, прибором и тако даље.

● Семитранспарентно: односи се на зидну плочу рукохвата прозирна, као што је панел за подупирач са полутранспарентним стаклом и другим материјалима.

За декорацију фотеље, прозирна стаклена заштитна плоча има одређену чврстоћу, његова дебљина не сме бити мања од 6мм, а прозирна плоча са заштитним стаклом има бољи украсни ефекат. Дакле, покретна степеница од равног провидног стакла је велика већина.


1.2 Класификација каскадним погоном

1) ланац: ескалатор који покреће каскаду компоненти као ланац.

2) тип ракета: ескалатор који управља каскадом компоненти као рацк.

Пошто је структура ланца погона једноставна, а трошкови производње су мали, већина унутрашњих покретних степеница користи ланац погонску конструкцију.

1.3 Да се класификује по висини подизања

1) покретни степениште: висина дизања од 3 ~ 10м;

2) ескалатор у надморској висини: висина од 10 до 45м;

3) ескалатор са високом надморском висином: висина подизања од 45 до 65м.

 

1.3 спецификације

У складу са стварним захтевима, може се одабрати различита спецификација (у складу са стварним захтевима).


1.4 имплементациони стандарди

ГБ16899-1997 "Спецификација сигурности за производњу и уградњу покретне степенице и аутоматског тротоара"

ЈБ / Т8545 - 1997 "каскадни ланци ескалатора, прибор и ланчаник"

Главни технички захтеви 1.5 производа

1) Подићи висину Х

Висина је висина зграде, пода пода или метроа и подземне станице са унутрашњим степеницама.

За покретне степенице са угловом нагиба од 35 степени, висина покретне степенице не би требала бити већа од 6м.

2) Номинална ширина З1

Номинална ширина се односи на номиналну величину каскадне ширине, обично три спецификације од 600мм, 800мм и 1000мм.

3) номинална брзина в

Брзина покретног покретног степеништа у случају без терета је брзина дизајна произвођача и стварни рад.

Када је угао нагиба ескалатора мањи од 30 степени, номинална брзина не сме да прелази 0,75м / с, обично 0,5м / с, 0,65м / с и 0,75м / с.

Угао нагиба покретног покретног степеништа је већи од 30 степени, али не више од 35 степени, његова номинална брзина не сме да прелази 0,5м / с.

4) Угао нагиба алфа

Максимални угао правца корака и хоризонталне равни, обично угао нагиба покретне степенице је 30 степени и 35 степени два.

Угао нагиба покретног покретног степена не би требао бити већи од 30 степени. Када висина дизања није већа од 6м, а номинална брзина није већа од 0,5м / с, алфа угао нагиба се може повећати на 35 степени.

5) Теоретски транспортни капацитет

Пренесен је број тешких покретних степеница на сат, формул за штампу:

Т ...... (1)

Средње: Т - Теоријски транспортни капацитет (човек / х);

- обртаја (


1.5 Дизајн и избор кључних тачака

Вредност за обично коришћену ширину је:

Када је 1 = 0.6м, = 1.0

Када је 1 = 0,8м, = 1,5

Када је 1 = 1,0м, = 2,0

Теоретски транспортни капацитет израчунат према формули (1) се види на десној табели.

Теоретски транспортни капацитет (човек / х)


1.6 Дизајн и избор кључних тачака

Општи распоред 1.6.1 покретне степенице

Капацитет транспорта покретне степенице је уско повезан са његовим општим изгледом. Према различитим захтевима и разумним распоредима, требају се усвојити сљедећи основни образци распореда.

Д Паралелни паралелни распоред

Е унакрсни распоред

Ц једнослојни преклопни аранжман

Б једноредни континуирани аранжман

Један аранжман од

Укупни распоред степеништа

Напомена: А, Б и Ц имају три формата. Оне могу истовремено превозити путнике између подова једном, тако да су погодни за мале продавнице и станице са малим обимом промета.

Два облика Д и Е могу се користити за транспорт путника у два правца истовремено. Погодан је за велике робне куће са великим путничким прометом.

 

Ако сте заинтересовани за било који од унутрашњих покретних степеница или желите да разговарате о сопственом наређењу, слободно нас контактирајте. Радујемо се стварању успешних пословних односа са новим клијентима широм свијета у блиској будућности.

Hot Tags: затворени ескалатор, Кина, произвођачи, добављачи, фабрике, компаније
Related Products
Istraga