Dom > Производ

Есцалатор аеродроме

ФУЈИХД је један од професионалних произвођача и произвођача ескалатора у Кини.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФУЈИХД је један од професионалних произвођача и произвођача ескалатора у Кини.

 

1. Представљање

Рулвпингди, издржљив

Фуји аеродром шетајући ескалаторски пешачки аеродром, у нову област на једноставан и удобан. Не само да испуњава огроман проблем транспорта људског тока, већ и испуњава услове за ходање на даљину и превоз пртљага, кочија за бебе, корпа за куповину, хендикепиран аутомобил и тако даље, што у великој мјери олакшава путовање људи.

 

2. Предност

● Сачувајте простор

Структура је крута и флексибилна. Кратке педале у великој мјери смањују распон простора, чине целу конструкцију машине компактније, флексибилно се прилагођавају архитектонском образцу и уштеде вриједног архитектонског простора за купце. Серија спецификација производа хоризонталног и нагнутог типа може учинити потрошачима да се слободно одлучују према њиховом изгледу.

● Стабилан и поуздан

Стабилна и поуздана инвестиција: кратке педале су директно повезане са ланцима преноса, ескалатор ходања аеродрома ради лакше и глатко, читав животни циклус машине је значајно продужен, а одржавање производа је згодније. Специјално израђени велики рукохвати од ваљка возе са ниским нивоом буке и великом покретном силом, побољшавају услове рада наслона за руке и дужи век трајања наслона за руке. Јединствена правоугаона квадратна цевна конструкција има моћан носивост, што значајно побољшава стабилност целокупног рада машине и продужава вијек трајања производа.

● Шарено и шарено

Шарен и шарени ефекат декорације: рукохвати су различити у стилу и могу задовољити индивидуалне потребе различитих окружења. Предња плоча за пробијање, лепа и великодушна, стереоскопска. Квалитетни нерђајући челик се користи унутар и изван поклопне плоче.

● Економичнији

Економија: потпуно искористити Нема ничег сличног са овим напредним производним процесом покрета ескалатора, што значајно побољшава перформансе производа, продужава употребу машинског циклуса, директан ефекат је смањење трошкова рада купаца, може изабрати варијабилне фреквенције погонска технологија, ефекат уштеде енергије је изванредан, најизражајнији су снижени трошкови рада читаве машине.

● Дизајн и модеран стил.

Дизајн лествичасте шине са бочним мердевинама чини цијелу љествичну цесту фиксираном на водичном путу, контролише пливање на љествици Роад, избјегава трење између каскаде и плоча за бочице и зупчасте зубе и олакшава инсталацију, отклањање грешака и одржавање, и побољшава радни ефекат.

● Висока ефикасност и уштеда енергије

Контрола погона променљиве фреквенције може се користити за аутоматску контролу брзине вожње према гостима. Ефекат штедње енергије је изванредан, вијек трајања опреме је побољшан и трошкови рада смањени.

● Фуји за 30 метара -100 метара дугачким, сегментираним аутобусом 1,2 метра, 1,4 метра педалним стопама од 0 степени аутоматског тротоара, може пружити Међународном аеродрому, трговачком центру, подземним тржним центрима, супермаркетима, подземним тунелима тротоарским лифтом, као домаћем другом тијелу њемачком произвођач аеродинамичких степеница ескалатора. Интегрални носач је заварен беспрекорном правоугаоном челичном цијеви, а његова структура је боља, а његова отпорност на деформацију је јача. Спољна есцалатор трусс за целовити дизајн вруће поцинковане обраде антируста, према карактеристикама спољашњих фактора, чини савршен одговор у различитим отвореним окружењима. На основу стандарда ГБ16899-2011, сигурносна плоча ПЕССРАЕ се користи за праћење сигурносних кварова у реалном времену уређаја за заштиту од сигурности као што су брзина покретне степенице, каскадни губитак, преокрет степеница, мерење брзине рукохвата и други сигурносни уређаји како би се осигурала сигурност путника. Преко 6 метара изнад аеродинамичког ескалатора и ескалатора у јавном транспорту стандардна додатна кочница за диск кочницу, поуздана сила кочења и стабилан процес кочења, како би се осигурала безбедност путника у случају искључивања у случају нужде.


3. Примена покретне степенице

Ако се користи на аеродрому, пожељно је и брзо доћи до одредишта.

Ако сте заинтересовани за било који од ескалатора за ходање на аеродрому или желите да разговарате о властитом налогу, слободно нас контактирајте. Радујемо се стварању успјешних пословних односа са новим клијентима широм свијета у блиској будућности.China Airport Walking Escalator

Airport Walking Escalator

FUJI Airport Walking Escalator


Hot Tags: аеродромски покретни ескалатор, Кина, произвођачи, добављачи, фабрике, компаније
Related Products
Istraga