Dom > Производ

Мали резиденцијални лифт

Компаније Фујихд су мали произвођач и добављачи лифтова у Кини, специјализирани за истраживање, развој и производњу малих стамбених лифтова.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Компаније Фујихд су мали произвођач и добављачи лифтова у Кини, специјализирани за истраживање, развој и производњу малих стамбених лифтова.

 

1. Предност

● Интелигентни систем контроле

Користећи двоструки 32-битни ЦПУ, главни и славни ЦПУ контролишу једни друге, а брзина обраде података се побољшава у већој мери. Модул високог интелигентног микрорачунара постављен у систем је најсигурнија, тачна и ефикасна контрола управљања за рад у малим резиденцијама лифтова.

● Функција сигурносне функције

● Аутоматско откривање кочионе силе

Мала стамбена кочница лифта која је дуго проузрокована употребом хабања кочионих чаура ће довести до пада система за детекцију кочионе силе ће бити благовремено у складу са "стандардним" снагом и алармним системом.

● Клизна детекција вучног ужета

У реалном времену откривање операције лифта (положај) оффсет. Када је дозвољена вредност прекорачена, лифт се успорава и зауставља (на блиском равном слоју).

● Даљински надзор

Даљински надзор интелигентног терминала

У центру за надгледање или даљинском паметном телефону, у реалном времену можемо пратити параметре и радно стање различитих малих стамбених лифтова и преносити глас, слику, видео и тако даље кроз проток података.

● Интелигентна анализа

Експертни систем за анализу грешака

Аутоматски добије информације о статусу лифта када дође до грешке. Анализа позадине, обрада. Резултати анализе се приказују и описује се грешка, и сигуран је и контролисан.

● Интелигентни ИЦ картични систем

Према потребама корисника, интелигентни систем управљања лЦ картице се може конфигурисати за управљање лифтом и побољшање сигурности управљања зградом.

● Управљање групом контрола

Коришћењем система за контролу групације високих перформанси, можемо реализовати 3-8 контроле лифтова и извршити разумно свеобухватно планирање одговора изван сале, што ефективно скраћује време чекања и прилагођава се промени путничког саобраћаја у реалном време.

Small Residential Elevator

Residential Elevator


2. Технички лист за стамбени лифт

Капацитет
КГ

Брзина
Госпођа

Димензије аутомобила
ЦВ * ЦД * ЦХ (мм)

Величина врата
ЈЈ * ХХ (мм)

Величина осовине

Мак под

Мак. висина путовања
ТХ (м)

осовина в идтх * дубина осовине АХ * БХ (мм)

изнад главе
ОХ (мм)

Дубина јаме
ПД (мм)

М на поду
мм

630
(8 особа)

1.0

1400 * 1100 * 2400

800 * 2100

2200 * 1600

4100

1500

2700

16

60

1.5

4200

1600

24

75

1.75

4250

1700

30

90


Ако сте заинтересовани за било који од малих стамбених елеваора или желите да разговарате о сопственом наређењу, слободно нас контактирајте. Радујемо се стварању успјешних пословних односа са новим клијентима широм свијета у блиској будућности.

Hot Tags: мали стамбени лифт, Кина, произвођачи, добављачи, фабрике, компаније
Related Products
Istraga