Dom > Производ

Лични кућни лифт

Фабрика ФУЈИХД је један од професионалних личних произвођача лифтова и добављача у Кини. Ако сте заинтересовани за било који од наших личних лифта или бисте желели да разговарате о сопственом наређењу, слободно нас контактирајте.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Фабрика ФУЈИХД је један од професионалних личних произвођача лифтова и добављача у Кини


1. Представљање

■ Спецификација: ФХСО

■ Модел: Лични кућни лифт

■ Марка: СИНЕИ

■ Пакет: побољшани стандардни пакет дрвених кутија

■ Цена: 14000 УСД


2. Предност

● Фуји лични кућни лифт за округ, пошто изградња сеоског стамбеног објекта, лифт од 300 килограма стаклене виле, може да обезбеди 3-5 320 кг непокретне дизајнерске пројекте за дизајн куће, цитат за домаћи други руксак за разгледање 250кг породичних личних кућних лифтова, 32 двострука интеграција управљачког система лифта, ЦАН серијски комуникациони систем, регулациони мод, тренутна брзина и положај затвореног система. Тачан режим позиционирања се реализује директно како би лифт био ефикасан, удобан и прецизно нивелисао. АЦ220В + 15% једнофазни улазни напон домаћинског напона чини инсталацију, одржавање и употребу погодније и брже. Машина за отварање и затварање трајних магнетних синхрона серво врата са високом перформансом, у великој мјери смањују буку пребацивања, дозволите да се Хоме Фурнисхинг осјећа топло и удобно.


● Од изградње личног лифта од 400кг, 320 килограма лифта за кућу, разгледница за ране тип 250кг, цене лифтова за лифтове виле, посебно прилагођене за вилу фуји лична лифтова користи напредну производну технологију у лифту у Немачкој, вилу Фуји лифт у дизајн концепта који фујијева карактеристика и квалитет, заштита околиша заштићена енергијом као центар, изврсна ефикасност и сигурност удобан, дуг век трајања, мањи радни задатак одржавања, посебно увођење ефикасне технологије машина и интелигентног система контроле на водећем међународном нивоу , у дизајну врата аутомобила, ходник такође иде лепим, елегантним и разноликим. Са "једноставном инсталацијом, поузданим радом, финим израдом, сигурним и удобним" освојите општу похвалу великог броја корисника. Производи настављају да задовољавају тржишну потражњу високог лифта за лифтове, као територију виле на фугу познатим личностима, како би створили елегантан дизајнерски луксузни боутикуе вила, ексклузивно опремљену кућну опрему, наглашавајући племенити укус. Модуларна потпуна компјутерска контрола, двоструки 32 бита ЦПУ, свеобухватан прорачун свих врста сигнала, сигуран и поуздан. Убрзање и успоравање лифтова и неометан рад, ултра ниска бука за стварање тихог живота.


● Стандардни систем за инсталацију тачака је погоднији за инсталацију. Глатко пуштање система мирног слоја чини особни лифт кућама стабилнијим и даје вам изузетно искуство удобности. То је најбољи избор за градилишта попут луксузних вила и хотелских клубова. Неорганско кућиште је врло мала и интегрирана је са вилом, рефлектујући једни друге, побољшавајући степен зграде, наглашавајући частни идентитет домаћина и максимализујући трошкове изградње и изградње простора. Хуманизовани дизајн, украшава племенити и елегантан приватни простор. У доба науке и технологије промовише се квалитет живота. Фуји персонал лествичасти лифт за лифт, омогућавајући ограничени простор. Може дати представе изванредним перформансама, учинити наш живот лакшим и удобнијим. Модуларна потпуна компјутерска контрола, двоструки 32 бита ЦПУ, свеобухватан прорачун свих врста сигнала, сигуран и поуздан. Убрзање и успоравање лифтова и неометан рад, ултра ниска бука за стварање тихог живота. Серија личног кућишта Фуји је позната по врхунском авантгардном украсном стилу и врхунском визуелном естетском осећању, а похвална је и са изврсним материјалима и изузетном производном технологијом. Подигните добар квалитет, биће са вашом хармонијом високе градње, одражава укупну Тонгхуи бриљантност. Од водеће светске технологије вожње до јединственог дизајна естетског стила, од достојанственог и свеченог изгледа до луксузне елегантне унутрашње декорације, сви ви имате изузетност да бисте креирали бенчмаркинг високог нивоа. Дозволите да будете у врху, пробајте слободни ручак између врха и дна и показати елегантну понашање.

Personal Home Elevator

FUJI Personal Home Elevator


3 . Спецификација

Капацитет
КГ

Брзина

Госпођа

Врата

отварање

Димензије возила ЦВ * ЦД * ЦХ (мм)

Величина врата
ЈЈ * ХХ (мм)

Величина осовине

Мак. висина путовања
ТХ (м)

ширина вратила * дубина вратила АХ * БХ (мм)

изнад главе
ОХ (мм)

Дубина јаме
ПД (мм)

250

0.4

Отварање центра

900 * 1100 * 2200

700 * 2000

1650 * 1450

3300

800

12

320

0.4

Отварање центра

900 * 1100 * 2200

700 * 2000

1650 * 1500

3300

800

12

400

0.4

Отварање центра

1000 * 1250 * 2200

700 * 2000

1700 * 1550

3300

800

12


Ако сте заинтересовани за било који од наших личних кућних лифтова или желите да разговарате о властитом налогу, слободно нас контактирајте.

Hot Tags: лични кућни лифт, Кина, произвођачи, добављачи, фабрике, компаније
Related Products
Istraga