Dom > Производ

Вањски стамбени лифт

ФУЈИХД је произвођач и добављачи лифтова фуји у Сингапуру, специјализирани за истраживање, развој и производњу лифтова за лифтове на отвореном. Ако сте заинтересовани за било који отворени лифт или желите да разговарате о властитом редоследу, слободно нас контактирајте.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФУЈИХД је фуји произвођач и добављач лифтова у Кини, специјализиран за истраживање, развој и производњу стамбеног лифта на отвореном.


1. Представљање

■ Спецификација: путнички лифт

■ модел: спољашњи стамбени лифтови

■ Марка: ФУЈИХД

■ Паковање: унапређени стандардни пакет дрвених кутија

■ Цена: 12000УСД

Outdoor Residential ElevatorFUJI Outdoor Residential Elevator

 

2. Предност

● Фуји за 2 слоја 17 слоја 23 слоја 630кг8 стамбене линије за лифт лифтова, може обезбедити 1000 килограма луксузне декорације отворених стамбених лифтова, директно цитирање, прилагодљиво 800кг, 1600кг, 1Т, 1350 килограма стамбеног апартманског лифта, као домац други лифт са лифтом произвођачи добављача у Фуји. У снажном развоју грађевинске индустрије данас, лифт игра важну улогу у фуји вањском стамбеном лифту, представља скуп одличних перформанси и удобног искуства као један од висококвалитетних стамбених лифтова фуји на отвореном. Путнички лифт усвојио је водећу индустријску генерацију нове генерације безграничне трајне магнетне технологије за синхрону машинску вожњу, модуларног система управљања, рачунарске технологије АЦ брзине (ВВВФ) технологије управљања, ВВВФ водећег система за претварање фреквенције.


● Становањска цијена на отвореном, котација 1000 килограма лифт лифта, лифт елеватор за ћелије од 800 кг, произвођач лифта, кочница усваја мод директног кочења вучног момента, супер-редундантни дизајн кочионе силе, како би се обезбедила поуздана станица или статична станица. 32-битна микрорачунарска интегрисана интелигентна контролна технологија користи се за побољшање брзине одзива и стабилности система. Савршене сигурносне мјере заштите могу заштитити лифт у реалном времену када ради квар. Има функцију прецизног снимања и анализирања грешака. Сигурносна петља главне контролне табле усваја ДЦ улазни сигнал, вишеканални дизајн редунданце, побољшава фактор сигурности лифта, тако да је рад лифтов поузданији. Усвојивши технологију перманентних магнетних синхроних претварача фреквенције претварача фреквенције и 32-битног индустријског микропроцесора високих перформанси, при вожњи различитим лифтовима врата лифтова, обртни момент аутоматски се избалансира и регулише, тако да лифт може уштедјети енергију и отворити врата и затворити се глатко , а бука је ниска. Коришћење технологије за стартну компензацију вагања не може ефикасно да избегне неугодност вожње узроковану нултим дрифтом, без обзира да ли се лифт глатко убрзава или успорава, тако да је лифт увек у најбољем стању и ствара удобан и миран животни простор. Савршене сигурносне мјере заштите могу заштитити лифт у реалном времену када ради квар. Интелигентни сигурносни систем тачно евидентира неуспјех и анализира узрок неуспјеха у времену, значајно побољшава ефикасност одржавања, смањује трошкове одржавања и прати сигурност путника.


● Машина без гвожђа: уштеда енергије и ниске буке и стабилне перформансе, коришћење нове генерације трајне магнетне синхроне технологије, има карактеристике штедње енергије, високу ефикасност и ниску шуму, стабилне перформансе, висок фактор снаге, побољшавају ефикасност рада , смањити трошкове енергије, постићи такве високе стандарде. Систем за обраду брзих дигиталних сигнала је осетљивији и прецизнији за контролу брзине машине за вучу и смањује вибрације лифта до границе. Најновија технологија за контролу ниског нивоа буке у великој мери смањује буку спољашњег стамбеног дизала и чини дизало тихим и глатким. Технологија дигиталне претварања фреквенције: напредна технологија векторске трансформације може подесити брзину у реалном времену у складу са захтјевима комфора човјека. Функција даљинског надгледања: преко жичане или бежичне комуникационе модулације, у реалном времену можемо пратити стање вожње лифтова и путнике путничких лифтова на отвореном у даљинском центру за праћење, како бисмо се могли отарасити грешака пре него што се догоде и обезбеди безбедност путника. Детектори оптерећења врата прате промене у оптерећењу сваке капије пода, а врата ће се аутоматски отварати када се подвргне ненормалној отпорности како би се осигурала безбедност путника. Модуларна потпуна контрола рачунара, двоструки 32-битни ЦПУ, обрађује обраду података брже, прецизније и стабилније. Висока брзина ЦПУ-а, на контролној табли са аутомобилом, користећи слој серијске комуникације између станице, бус стандард ЦАН БУС магистрале, у великој мјери смањују ожичење и прикључак; серијска комуникациона технологија је зрела и поуздана, само се број корена може лако повезати лако решити под, упутити позив и контролисати сигнал.


Ако сте заинтересовани за било који лифт за стамбене објекте на отвореном или желите да разговарате о сопственом наређењу, слободно нас контактирајте. Радујемо се стварању успјешних пословних односа са новим клијентима широм свијета у блиској будућности.

Hot Tags: отворени стамбени лифт, Кина, произвођачи, добављачи, фабрике, компаније
Related Products
Istraga