Dom > Производ

Вањски стаклени лифт

Ми смо професионални произвођач различитих врста лифтова на отвореном стаклу и лифту на отвореном стаклу. Ако сте заинтересовани за лифтове на отвореном стаклу или желите да разговарате о властитом редоследу, слободно нас контактирајте.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

Ми смо професионални произвођач различитих врста лифтова на отвореном стаклу и стакленика на отвореном.


1 . Увод

■ Спецификација: ФХСО

■ Модел: лифт за стакло на отвореном

■ Марка: ФУЈИХД

■ Пакет: Ојачати стандардну дрвену амбалажу и отпрему

■ Цена: обавезна

ФУЈИ отворени стаклени лифт


2 . Стандардна функција Опис функција

● Фуји зграда, за пословну зграду, високе пословне зграде, хотеле, апартмане у заједници од 13 људи 1000кг челичне конструкције бунари 1м / с отворени стаклени лифт, могу се прилагодити 1Т три стране окружене прозирним стакленим зидним зидом произвођача лифтова на отвореном обезбеђују понуду за домаћин другу немачку фабрику лифтова, 32 двострука ЦПУ висока интеграција, међусобно праћење ЦПУ-а, побољшава брзину обраде података, савршенију функцију и високу поузданост. Технологија откривања аутомобила са високом прецизношћу може постићи готово нулту тачност нултог нивоа, тако да се путници и ауто укључе. Систем самог дијагнозе стручњака је уграђен у систем за аутоматско дијагностификовање узрока грешке и чување и приказ узрока неуспјеха. Функција експанзије је згодна и једноставна.


● Бунари од 1000кг челичне конструкције 1м / с лифт лифтом на отвореном 1Т, произвођачи стаклених лифтова нуде прилагођене произвођаче лифтова, машину без пренапона: високу ефикасност штедње енергије и ниске буке и стабилне перформансе, коришћење нове генерације трајне магнетне синхроне технологије, има карактеристике штедње енергије, високе ефикасности и ниске буке, стабилне перформансе, висок фактор снаге, ефикасно побољшавају ефикасност рада како би смањили трошкове енергије, уштедели енергију, високи стандард. Технологија дигиталне претварања фреквенције: напредна технологија векторске трансформације може подесити брзину у реалном времену у складу са захтјевима комфора човјека. Систем за обраду брзих дигиталних сигнала је осетљивији и прецизнији за контролу брзине машине за вучу и смањује вибрације лифта до границе. Најновија технологија за контролу ниске буке у великој мјери смањује буку лифта и чини дизало тихим и глатким.


● Функција даљинског надгледања: преко жичног или бежичног комуникацијског модула, у реалном времену можемо пратити стање вожње лифт-а и путника у лифту у центру за даљинско праћење, како бисмо се могли отарасити грешака пре него што се догоде и обезбеди безбедност путнике. фуји серије лифтова на отвореном стаклу, са напредном контролном технологијом заснованом на примени потпуно дигиталног вектора погона и регулације брзине регулације брзине, а затим лагано елегантна, лепа конфигурација има стил украшавања Оптима аутомобила.


● Једноставан, неформалан облик трансцендентног стања атмосфере, Тианцхенг, јер је визија неуобичајена, суштински отворени стаклени лифт Ессенце Аура; да кажем, сами људи и фуји, отворени лифт, избор лидера; фуји отворени стаклени лифт је изврсна уметничка дела, украшен је драгуљима на фасади зграде, дајући грађевинском карактеру и виталности, који додаје један ток предивног пејзажа. Квадрат, округли, ромб ... Доступни су различити стилови, а нови модни, авантгардни аутомобили и тапацирање се стално уводе у сусрет различитим визуелним захтевима. Када је пала ноћ, одсјај у неонским светлима у оквиру следећег шатлистичког аутобуса постао је град привлачан пејзаж, али и концепт дизајна "сигурног, стабилног, лијепог и хармоничног" најразличитијег тумачења, производи се могу широко распространити користи се у хотелима, пословним зградама и другим важним јавним зградама.


● Дизало за стакло на отвореном пружа вам глатку и удобну вожњу због свог дизајна и различитости стила. Транспарентан дизајн, светлост и сценографија као целина, предивно мобилно визуелно искуство доноси вам уживање, новину, која се широко користи у пословним центрима, културним спортовима, туристичким атракцијама, хотелским клубовима и другим јавним местима.


Ако сте заинтересовани за лифтове на отвореном стаклу или желите да разговарате о сопственом наређењу, слободно нас контактирајте. Радујемо се стварању успјешних пословних односа са новим клијентима широм свијета у блиској будућности.

Hot Tags: лифт на отвореном стакла, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, компаније
Related Products
Istraga