Dom > Производ

Канцеларијски лифт

ФУЈИХД је произвођач и добављачи лифта за пословне зграде у Кини, специјализирани за истраживање, развој и производњу лифтова пословних зграда. Ако сте заинтересовани за било који од канцеларијских зграда, би желели да разговарате о сопственом наређењу, слободно нас контактирајте.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФУЈИХД је произвођач и добављачи лифта за пословне зграде у Кини, специјализирани за истраживање, развој и производњу лифтова пословних зграда.


1. Представљање

Дизајнер зграде у Фуји-у користи специјалну ЛЦЕ модализациону технику контроле како би осигурала стабилност и поуздан рад лифта. Иновативна структура аутомобила може смањити трошкове изградње и побољшати коришћење простора. Велики број технологија смањења вибрација и смањења буке и једноставног и великодушног пресвлака аутомобила, како би путници донели удобно и топло искуство вожње. Обим примене: обичне пословне зграде.

 

2 . Спецификација

ТИП

Брзина (м / с)

КАПАЦИТЕТ (кг)

Максимални број метара (м)

Мак ФЛООР

ТКВ

1

630/800/1000/1050

50

16

1.6

90

32

1.75

2

800/1000/1050

120

40

2.5

130

40

3. Одржавање лифта за дневне лифтове:

● Власник завршне инсталације лифт-а пословне зграде у ФУЈИ-у Аустрија 12 мјесеци квалитета производа и периода сервисирања

У периоду услуге квалитета производа редовно ћемо послати стручног особља за одржавање на месту лифт-а зграде власника за одржавање турнеје. Посебне ставке за одржавање су следеће:

А, циклус одржавања сваког лифта је два пута месечно.

Б, доставите извештај о одржавању лифта власнику свака три месеца.

Ц, као што је власник радног времена лифта, има посебне захтеве, Фуји ће у потпуности размотрити, колико је могуће, да се састане;

Д, квалитет током периода проблема, корекција 24 сата;

Е, пре истека периода бесплатног свеобухватног прегледа, испитивања и исправке проблема;

24 сата телефонске службе током периода Ф и гаранције.

У уговору о одржавању лифта у лифту

● Након потписивања уговора редовно ћемо послати професионално особље за одржавање на месту лифта власника за одржавање турнеје.

А, циклус одржавања сваког лифта је два пута месечно.

Б, као што је власник радног времена лифта, има посебне захтеве, фуји ће у потпуности размотрити, колико је могуће, да се састане;

Ц, обезбедите сервис за хитно одржавање 24 часа.

Д, годишње "годишње сигурносне провере" бесплатно, како би исправили проблеме пронађене по преференцијалним ценама.

Канцеларијски лифт

FUJI Office Building Elevator


Ако сте заинтересовани за било који од канцеларијских зграда, би желели да разговарате о сопственом наређењу, слободно нас контактирајте. Радујемо се стварању успјешних пословних односа са новим клијентима широм свијета у блиској будућности.

Hot Tags: лифт за пословне зграде, Кина, произвођачи, добављачи, фабрике, компаније
Related Products
Istraga