Dom > Производ

Болнички кревет Лифт

ФУЈИ ХД је професионални произвођач и добављачи који се баве дизајном, развојем и производњом лифт-а за болнички кревет. Ако сте заинтересовани за било који од наших лифтова у болничком кревету или желите да разговарате о властитом редоследу, слободно нас контактирајте.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФУЈИ ХД је професионални произвођач и добављачи који се баве дизајном, развојем и производњом лифта за болнички кревет.


1. Представљање

Услуга дизања болничких постеља на одређену опрему за подизање пода. Има ауто, трчање на најмање две колоне вертикале или угао је мање од 15 ° између ригидности шине. Величина и структура капсула погодна су за путнике.


2. углавном функционална спецификација

● Дизајн идеја сигурности и поузданости

Фуји серија медицинских лифтова, узимајући у обзир специфичност болничког окружења, усвојила је најсофистициранију модуларну рачунарску технологију на свијету и формирала високо интегриран систем контроле серијске комуникације ВВВФ, омогућавајући лаком и глатком покретању лифта, а пацијентима угодно. Дизајн вишеструких сигурносних перформанси може ефикасно смањити вероватноћу несреће и омогућити пацијенту да се уђе и изађе безбједно.

● Топла нега чини вас да се осетите прекрасним светом људске природе

Производи Фуји болничког креветског лифта у потпуности одражавају идеју дизајна оријентисаних према људима, максимално како за докторе, тако и за пацијенте да створе топли и удобни простор. Мекана светлост, једноставан тон, сваки тренутак осећате доброту и добре жеље од цара компаније.

● Уштеда енергије, ефикасна, стабилна и сигурна

Због трајне магнетне синхроне технологије, могу се ефикасно елиминисати хабање механичких зупчаника и губитак енергије узрокованих вибрацијом мотора и магнетизацијом ротора. Типична конзервација енергије. У поређењу са лифтом преноса, 50% уштеде енергије износи 35%. У поређењу са дизалицом без преноса, значајан ефекат штедње енергије не само да штеди трошкове рада лифта за болнички кревет, већ и значајно смањује капацитет дистрибуционе опреме, долазећег кабла, генератор напајања и осигурача. У раду лифт-а, мање губитка топлоте ради смањења потражње за температуру машинске собе. Поред тога, у машини за вучу није потребан уље, смањује опасност од пожара.


3 . Спецификација

Стандардни лифт лифта технички лист

hospital bed elevatorFUJI hospital bed elevator

China hospital bed elevator


3. Технички захтеви и параметри:

1. Назив производа: медицински лифт.

2. Номинална снага:> 1600кг.

3. Возни мод: тип вуче.

4. Радна брзина: већа од 1,0 м / с.

5. Режим управљања: потпуна контрола селекције, ВВВФ фреквентна модулација и подешавање брзине.

6. Подна капија: два медицинска лифта (1600кг): 6 спратова 6, 6 врата; Три медицинска лифта (1600кг): 5 спратова 5, 5 врата; Путнички лифт 1: 5, 5, 5.

Начин отварања врата: средњи.

8. Величина врата: лифт болничког постоља је преко 1200 мм (широк) за 2100 мм (висока); Путни лифт је већи од 900мм (широк) за 2100 мм (висок).

9. Отворена врата: (ВВВФ) систем. * 10. Нето величина возила: нето величина аутомобилског лифта: више од 1400 мм (ширина) к 2400 мм (дубока); Нето величина аутомобилског лифта аутомобила: не више од 1600 мм (ширина) к 1400 мм (дубоко).

11. Трајни магнетски синхрони трактор и управљачки систем: изаберите производе високог квалитета бренда произвођача.

12. Режим рада: нема / нема контроле управљачког програма.

13. Напајање: АЦ380В / 50ХЗ, трофазни петожилни систем. Снага осветљења: АЦ220В / 50ХЗ, једнофазни трожилни систем.

● Једнаки носач, хармоничан простор

Фуји болнички кревет лифт, који се не користи само за превоз путника, већ и због посебне употребе лифтова са посебним и строгим захтевима. Дизало у болничком кревету може прецизно контролисати брзину рада лифта, глатко и удобно. Дизајнер болесних линија серије Фуји обраћа пажњу на хуманизовани дизајн како би у потпуности оптимизовао структуру аутомобила и максимално задовољио захтеве купаца. За путнике створен је тих и елегантан простор.

Фуји болнички креветски лифт, са својим јединственим дизајнерским концептом, ствара хармонично и чисто окружење са болничким окружењем, ствара угодно окружење за путнике и додаје одређено повјерење рехабилитацији за пацијенте.

● Даљински надзор, свеобухватна гаранција

3Г мобилна комуникација са савршеном комбинацијом ИНТЕРНЕТ мреже, стицање рачунарске плоче у реалном времену, подаци о конверторима фреквенција, бежични даљински пренос, за реализацију даљинског надзора на Интернету.


Ако сте заинтересовани за било који од наших лифтова у болничком кревету или желите да разговарате о сопственом наређењу, слободно нас контактирајте.

Hot Tags: лифт лифтова у болници, Кина, произвођачи, добављачи, фабрике, компаније
Related Products
Istraga