Dom > Производ

Хоме Лифт

ФУЈИХД је професионални произвођач и добављачи који се баве дизајном, развојем и производњом кућног лифта.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФУЈИХД је професионални произвођач и добављачи који се баве дизајном, развојем и производњом кућног лифта.


1. Представљање

Вила лифта, како то њено име подразумијева, служи кућном лифту, који се користи у приватним кућама, само за употребу једног члана породице лифта. Такође се може инсталирати у једној породици која се користи унутар зграде, као алат једне породице у свом дому, али зграда јавности или других становника не може користити и приступити. Приватна стамбена структура одређује приликом избора лифта за лифтове, неопходно је усвојити безстворну конструкцију дизајнерске куће за рад како би се максимизирале трошкови штедње и архитектонски простор, ау исто вријеме се побринути за изглед куће и лепе


2. Предност

● Цео компјутерски интелигентни систем контроле, инструкција покреће нулту грешку. Пуни дигитални систем за конверзију фреквенција контролише рад лифтова прецизно, а кућни лифт ради гадно и удобно.

● Вила подиже зрело технологију и напредну заштитну опрему како би осигурала сигурност и поузданост лифтова. Усвојите дизајн који никада не затвара, опремљен је нивоом опасности од експлозије напајања и функцијом за спасавање у случају нужде.

● Дио серије кућних лифтова, обезбеђујући оштећење нуле на терену без дизајна машина. Коришћење простора до 65%, мали простор игра велику улогу.

● Врата су отворена на флексибилан начин са правим угловима и отвореним вратима.

● Низак ниво буке у раду потопљеног мотора како би задовољио потребе породичне тишине.

● Минимална снага лифтова виле серије је само 2Кв, што је еквивалентно потрошњи електричне енергије фрижидера.

● Разноврсни материјали за аутомобиле: нерђајући челик, стакло, дрво, прскање челичне плоче итд.

 

3 . Спецификација

Капацитет
КГ

Брзина
Госпођа

Отварање врата

Димензије аутомобила
ЦВ * ЦД * ЦХ (мм)

Величина врата
ЈЈ * ХХ (мм)

Величина осовине

Мак. висина путовања
ТХ (м)

осовина в идтх * дубина осовине АХ * БХ (мм)

изнад главе
ОХ (мм)

Дубина јаме
ПД (мм)

250

0.4

Отварање центра

900 * 1100 * 2200

700 * 2000

1650 * 1450

3300

800

12

320

0.4

Отварање центра

900 * 1100 * 2200

700 * 2000

1650 * 1500

3300

800

12

400

0.4

Отварање центра

1000 * 1250 * 2200

700 * 2000

1700 * 1550

3300

800

12


4. Апликација

Домаћин лифт, како се назива назив, је лифт који служи вилу и користи се у приватним кућама за чланове једне породице. Такође се може уградити у зграде које не користе једна породица, као средство да једна породица уђе у своје домициле, али јавност или други корисници зграде не могу користити и унети.

Home lift

Home Elevator

                                FUJI Home Elevator


5. Сервис

Гаранција квалитета:

● Добављачи кућних лифтова, моја компанија за ове дизајнерске лифтове нуди фабрички изворни оригиналан оригиналан пакет, у складу са истим системом цертификације и сертификације квалитета и пружају техничке информације о производу (укључују упутства за инсталацију, директоријум за паковање производа, уста упутства за употребу, сертификат о квалитету и гаранцијски цертификат итд.).

● Време снабдевања и инсталације: производња и испитивање лифтова виле имају квалитетне записе и материјале за испитивање. За преглед перформанси кућног лифта обавили смо цео процес и цјелокупни преглед перформанси производа, а затим се лифтови лифтова испоручују након што је производ потврдјен и квалификован.

● Време испоруке кућног лифта: колико је то могуће у складу са захтевима корисника, уколико постоје посебни захтеви, потребно је унапред завршити посао. Наша компанија може специјално организовати производњу и инсталацију како би задовољила потребе корисника.

● Гаранцијска обавеза: снабдевамо овим уговором предвиђеним за период важности свих кућних лифта дм, период важења свих производа који се пружају, пружају услуге 24 сата дневно, подршку за животну техничку службу у нормалним радним данима.

● Време одзива: ако је проблем квалитета или операције неугодан за корисника у року од 7 радних дана, компанија обећава да ће заменити опрему бесплатно у року од 3 радна дана. У току гарантног рока, уколико производ не успије, ми ћемо обезбедити резервну опрему након пријема поправке од ваше компаније. У току гарантног периода, уколико се перформансе опреме не поправи двапут, нећемо бити у могућности да га правилно користимо. Ми ћемо замијенити нову опрему без накнаде.

● Сервисни систем: као ауто добављача кућног лифта који компанија обезбеђује за тендере гарантује систем лифта: када се неисправност уређаја, ако је потребно, послати професионалне техничаре у прописно време одређено одржавање или поправка врата, наплаћује купац који жели да произведе терет ће сносити компанија.

 

Ако сте заинтересовани за било који од наших кућних лифтова или желите да разговарате о сопственом наређењу, слободно нас контактирајте.

Hot Tags: кућни лифт, Кина, произвођачи, добављачи, фабрике, компаније
Related Products
Istraga