Dom > Производ

ФУЈИ Хосипитал лифт

ФУЈИХД је професионални произвођач и добављачи који се баве дизајном, развојем и производњом лифт-а ФУЈИ и лифтом за болнице Фуји. 1, Увођење фуји болнице лифта Фуји болнице лифт услуга на одређену опрему за подизање пода. Има ауто, ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФУЈИХД је професионални произвођач и добављачи који се баве дизајном, развојем и производњом лифт-а ФУЈИ и лифтом за болнице Фуји.

 

1. Представљање

Фуји болница лифт услуга за одређену опрему за подизање пода. Има ауто, трчање на најмање две колоне вертикале или угао је мање од 15 ° између ригидности шине. Величина и структура капсула погодна су за путнике.


2. Систем управљања лифтом фуји болнице је углавном функционална спецификација

● Операција одржавања: лифт лифт фуји је у стању одржавања, систем отказује аутоматско функционисање и аутоматско управљање вратима. Притисните дугме (ниже) да бисте дозволили фуји болничким лифтовима да се покрећу (доле) на тачки брзине. Отпустите дугме за тастер и одмах зауставите са радом.

● Директно прикључивање: на основу удаљености, аутоматски рад генерише глатку криву од почетка до стајања, без пузања и зауставља директно у хоризонталном положају.

● Оптимална кривуља: систем аутоматског генерисања може радити у складу са растојањем која треба да се покрене, и аутоматски израчунава криве која најбоље одговара принципу функције човек-машина. Не постоји ограничење броја и није ограничено кратким спратом.

● Хоризонтални рад самоусвазивања: када је фуји болнички лифт у режиму који не одржава, није паркиран у равној зони. У овом тренутку, све док су испуњени безбедносни услови, фуји лифтови лифтова болнице аутоматски ће се пребацити до најближег равног подручја, а затим отворити врата.

● Рад возача: возач може управљати прекидачем за контролу кутије. Флуји болнице могу управљати возачем у правцу и другим функцијама (као што је функција директног погона), а електрична лествица је затворена под условом да возач настави притиснути дугме врата.

● Базна станица за враћање ватре: након пријема сигнала пожарног аларма, фуји болнички лифт више не одговара на било који позив и унутрашњу инструкцију избора на свом поду, а најбржи начин за вожњу до ватрогасне станице је да отвори врата и заустави мердевине.

● Аутоматска повратна базна станица: када нема унутрашње инструкције или позива станице слоја, покретни покретач се аутоматски враћа на базну станицу да сачека путнике.

● Само-учење паралелног параметра: пре прве операције, систем мора сазнати параметре воденог стаза, укључујући висину сваког слоја, прекидач присилног убрзања и положај граничног прекидача.

● Закључај лествичасту функцију: аутоматско стање рада, након активирања прекидача закључавања лествице, елиминише све регистрације позива. Затим вратите се на базну станицу за закључавање и аутоматски отворите врата. Након тога, зауставите електричну лествицу и затворите аутомобил и вентилатор. Када се прекидач закључавања мердевина ресетује, лифт почиње поново да уђе у нормално стање сервиса.


3 . Спецификација

Стандардна машинска соба фуји хоспитал елеватор Технички лист

Технички захтеви и параметри фуји болнице лифт:

● Назив производа: медицински лифт.

● Називни капацитет:> 1600кг.

● Начин вожње: тип траке.

● Радна брзина: већа од 1,0 м / с.

● Режим управљања: потпуна контрола селекције, ВВВФ фреквенцијска модулација и подешавање брзине.

● Подна капија: два медицинска лифта (1600кг): 6 спратова 6, 6 врата; Три медицинска лифта (1600кг): 5 спратова 5, 5 врата; Путнички лифт 1: 5, 5, 5.

● Отворена врата: средња.

● Величина врата: лифт лифт фуји је преко 1200 мм (широк) за 2100 мм (висока); Путни лифт је већи од 900мм (широк) за 2100 мм (висок).

● Отворена врата: (ВВВФ) систем. * 10. Нето величина возила: нето величина аутомобилског лифта: више од 1400 мм (ширина) к 2400 мм (дубока); Нето величина аутомобила путничких лифтова: не више од 1600 мм (ширина) к 1400 мм (дубоко).

● Трајни магнетски синхрони трактор и управљачки систем: изаберите производе високог квалитета бренда произвођача.

● Режим рада: нема / нема контроле управљачког програма.

● Напајање: АЦ380В / 50ХЗ, трофазни петожични систем. Снага осветљења: АЦ220В / 50ХЗ, једнофазни трожилни систем.

 

4. Апликација

Погодно за болнице, домове за негу и друге зграде.

fuji hospital elevatorfuji hospital lift

China fuji hospital elevator


5. Обезбеђење квалитета и попуњавање услуга:

● Квалитетни и технички стандарди дизала фуји болнице биће у складу са релевантним одредбама државе и тендерским документима и тендерском документацијом.

● Фуји лифт ће обезбедити забаву са новим фуји болничким лифтом који задовољава захтеве квалитета без употребе у складу са перформансама опреме и стандардом квалитета који су наведени у уговору.

● Након фуји болничких лифтова који су превезени на градилиште, лифта Фуји ће носити све надлежности старатељства пре завршетка и прихватања.

● Гарантни период Фуји лифт-а ће бити инсталиран на сајту и испоручен је странци у року од 24 месеца након прегледа и прихватања од стране релевантних одељења. Фуји лифт ће бити одговоран за поправку и замену резервних делова бесплатно током гарантног периода због неуспјеха фуји болнице и самог квалитета инсталације. За оне који не испуњавају услове, стране се могу, путем консултација, бавити следећим:

① повратна обрада

② опрема за замену сноси странка б за све трошкове настале овим путем.

③ депрецијација

● Током фазе пуштања у рад опреме, странка б ће на време испоручити особље на лицу мјеста у складу са захтевима странке а, руковати одговарајућим техничким проблемима квалитета и инсталирати и дебугати техничаре.

● У случају било каквих проблема са квалитетом или других грешака приликом употребе, странка б мора бити послата након пријема обавештења од стране странке а.

Долазимо за 2 сата.

 

Ако сте заинтересовани за било који од наших лифтова ФУЈИ болнице или желите да разговарате о сопственом наређењу, слободно нас контактирајте.

Hot Tags: ФУЈИ хосипитал лифт, Кина, произвођачи, добављачи, фабрике, компаније
Related Products
Istraga