Dom > Производ

ФУЈИ Хоме Елеватор

Фуји лифт је један од професионалних произвођача кућних лифтова и добављача у Кини. Фуји кућни лифт је лифт инсталиран у приватној кући за коришћење од стране једног члана породице.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФУЈИ лифт је један од професионалних произвођача кућних лифтова и добављача у Кини.

 

1. Представљање

Кућни лифт Фуји је лифт инсталиран у приватној кући за коришћење од стране једног члана породице. Такође се може инсталирати у зградама које не користи једна породица, као алат за једну породицу која улази у своје домициле, али јавност или други корисници зграде не могу да га унесу и користе. Номинална брзина дизања виле Фуји није већа од 0,4м / с, а номинална брзина фуји кућног лифта без врата је 0,3м / с, а вожња аутомобила није већа од 12м, а номинално оптерећење није више од 400КГ. Углавном се дели на лифт, вијчани лифт и хидраулични лифт.

 

2, Предност

● Фуји кућни лифт усваја међународну производњу напредне технологије, у духу уметничког дизајна за богатство богатства, са текућим језиком интерпретације живота који заузима дом, а хармонична мешавина вила, лијепа и једноставна, удобна и сигурна, је модеран живот, приказати чаробни карактер у мобилном простору.


● Вила лифт је погодна за све врсте архитектонског стила приватног вила типа лифта типа, усваја светски напредни систем за претварање компјутерских фреквенција, у складу са међународним зеленим захтевом заштите животне средине. Постоје два типа машинске собе и хидраулички погон, који пружају шири избор за вашу зграду. Сваки лифт за виле је посебно дизајниран за вас.


● Прилагођена професионална инжењерска решења за вас. Обезбедите одговарајућу декорацију лифта према вашем архитектонском стилу. Поштујте интегритет објекта, део серије лифтова, обезбедите нулту оштећења на нултој површини.

Дизајн. фуји лифтови за вилу имају ручна клизна врата или двоструко склапање, трострука бочна врата, погодна за мању величину зграде. Дизајн видног бунара са челичном конструкцијом, са округлим или квадратним стакленим аутомобилом, елегантан и елегантан.

  

3 , Спецификација

Стандардна конфигурација:

Вуча: погон за вожњу / хидраулички погон

Називни капацитет: мање или једнако 400 кг путника: 3 ~ 5 људи.

Највећа станица слоја: опсег од 6 слојева: најмање 18 м

Висина главе: 2743 мм

Минимална дубина: 150 мм

Главни напон: 220 В, 50 Хз

Брзина: 0,4 м / с

Отворите врата: једно врата, кроз врата, десна врата

Опсег уградње: затворени или отворени

Облик вратила: цивилно вратило, оквир оквира

Опционална конфигурација:

Ширина аутомобила: 1066 мм

Дужина аутомобила: 1524 мм

Максимальниј размер автомобила: 1.4 ㎡

Максимална висина аутомобила: 2438 мм

Отворена врата, врата аутомобила, аутоматска отварач врата


4, Примена

ФУЈИ Хоме Елеватор

ФУЈИ Хоме Елеватор


5, сервис

А. Обавезна цена производа:

● Под истим конкурентским условима, наша компанија ће вам понудити најповољнију цену на основу смањења техничке перформансе Фуји кућног лифта и промене делова виле.


● током гарантног периода испоручилац ће бити бесплатан за одржавање и замена оштећених дијелова припада квалитету, дијелови гаранције оштећени, прихваћају само трошкове, обезбеђују опрему од штете уређаја од стране купца због човекових фактора, поправка добављача или пружања фитинга цена коштања.


● Услуга после продаје гарантује гаранцију за компанију: компанија ће успоставити посебан сервисни систем за кућни лифт;


Б. Систем жалбе и контакт информације.

● Ако имате било каквих притужби на нашу услугу, молимо вас да се жалите техничару одељењу диспечера или управнику одржавања.


● Да бисмо потврдили жалбу купца, наша је одговорност да руководству и особљу извршимо различите нивое казне и да се извинимо кориснику. Уколико то није одговорност наше компаније, одговарајуће особље ће објаснити кориснику и надати се да корисник може пружити максималну подршку.


Ако сте заинтересовани за било који од наших ФУЈИ кућних лифтова или желите да разговарате о сопственом наређењу, слободно нас контактирајте.

Hot Tags: ФУЈИ кућни лифт, Кина, произвођачи, добављачи, фабрика, компаније
Related Products
Istraga