Dom > Производ

ФУЈИ Царго Елеватор

Фујихд је један од професионалних произвођача фуји терета лифтова, ако сте заинтересовани за било који од наших ФУЈИ теретних лифтова или бисте желели да разговарате о прилагођеном налогу, слободно нас контактирајте.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФУЈИХД је један од професионалних произвођача ФУЈИ терета и добављача у Кини.

 

1. Представљање

ФУЈИ теретни лифт је опрема за дизање и дизање, лифт и лифт лифта, која се управља хидрауличком пумпном станицом, тако да се назива и хидраулични фуји теретни лифт. Лифтинг теретна лествица се користи за транспорт робе између висине зграде. Производни хидраулични систем производа опремљен је специјалним хидрауличким подизањем фуји терета лифт уређаја, од уређаја за заштиту од пада и преоптерећења, а потезне типке се могу поставити на сваком поду и подизној платформи, како би се остварила контрола вишеструке тачке. Производ има јаку структуру, велику носивост, стабилан дизајн и једноставну уградњу и одржавање. То је економична и практична идеална опрема за превоз терета за замену лифта између ниских спратова.

 

2, Одредбе о употреби особља за фуји теретног лифта

● Особље лифтова фуји-а мора проћи одговарајућу обуку и добити одговарајућу квалификацију лифт-а. Затим се може користити фуји теретни лифт. Необучено особље не може отварати лифт по вољи, у супротном ће бити одговорни сви трошкови одржавања.

● Особље за ванредне испоруке треба да користи лифт, а инспектор треба да буде у стању да их надгледа и подстиче у било које време. Оштећења лифтова треба да поднесу одговарајуће трошкове одржавања.

● Фуји царгоЕлеватор везано за обуку треба да организује Одељење за менаџмент, а електричар треба да изврши централизовану обуку од стране стручњака.

● повезани облици

1 "дневна контролна листа лифта"

2 "табела за одржавање лифтова"

3 "апликација за одржавање лифтова"

 

3 , Спецификација

Стандардна машинска соба ФУЈИ теретни лифт Технички лист


4, Примена

ФУЈИ теретни лифт углавном се транспортује горе и доље између различитих врста радног слоја робе, као и повишење аутомобила између тродимензионалне гараже и подземне гараже.

FUJI cargo lift china fuji cargo elevator

fuji cargo elevator


5, Фуји теретног лифта поправак и одржавање

● Одржавање лифтова треба изводити у складу са спецификацијама: лифт као механичка и електрична комбинација технолошких производа, одржавање треба обавити на основу разумевања и схватања перформанси лифта. Особље за одржавање треба да прати одржавање перформанси лифта сваких 15 дана ради одржавања редова и пажљиво попунити "листу евиденције одржавања лифтова".

● Одржавање и одржавање терета за Фуји теретно мора бити одговорно, одржавање лифтова компаније је одговорно за стручњака компаније, а друго особље можда неће отворити дугме за поправку лифта по жељи.

● Фуји теретни елеватор користи да се придржава свакодневне инспекције, дневно инспекцијско особље из производног одељења завршило је помоћника помоћника менаџера (или именованог агента), резултате дневне инспекције попуњавати "дневну листу провјера лифтова", потребно је одмах пријавити посебне околности директору и супервизору. Употреба

● Особље, као што је лифт, пронађено је абнормално, одмах обавјештава производ помоћника менаџера (или именованог агента), одржавање електричног контакта.

● Фуји теретне дизалице за поправке, које је помоћник менаџера (или именованог заступника) завршио да попуни "формулар за одржавање лифтова", који су потписали шефови одељења, директор ревизије, достављени Одјелу за електричну енергију.

Након пријема формулара за везу.

● Електричар би требало одмах да оде на сцену да зна ситуацију. Ако се одмах може ријешити, ријешити ће се одмах. Ако се не може одмах ријешити, ријечи "одржавање" и тако даље треба означити на вратима лифта. Забринути људи не би требало да отварају лифт без икаквог разлога.

● За одржавање терена, апликацију за одржавање лифтова треба одобрити одељење за управљање, општи послови су одговорни за јединице за одржавање контакта или припадајуће особље за одржавање.


Ако сте заинтересовани за било који од наших ФУЈИ теретних лифтова или желите да разговарате о сопственом наређењу, слободно нас контактирајте.

Hot Tags: ФУЈИ царго елеватор, Кина, произвођачи, добављачи, фабрике, компаније
Related Products
Istraga