Dom > Производ

ФУЈИ аутомобилски лифт

ФУЈИХД је професионални произвођач и добављачи који се баве дизајном, развојем и производњом фуји аутомобила. Фуји ауто лифт је врста специјалног лифта за решавање проблема вертикалног транспорта аутомобила.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФУЈИХД је професионални произвођач и добављачи који се баве дизајном, развојем и производњом ФУЈИ ауто лифта

 

1. Представљање

ФУЈИ аутомобилски лифт је врста специјалног лифта за решавање проблема вертикалног транспорта аутомобила. Стандардно оптерећење од 3000 кг, 5000 кг. Стопа од 0,25 до 0,5 м / с. Као важан вертикални транспортни алат аутомобила, у поређењу са традиционалном рампом за аутомобиле, лифт може да уштеди 80% грађевинске површине и више од двоструко више ефикасности протока аутомобила.

 

2. Предност

Глатко и ефикасно: Усвајањем вучне машине за вучу високих перформанси и системом за контролу конверзије фреквентних претварача, ефикасно се избјегава тресење узроковано неуједначеном силом аутомобила. Користите инфрацрвени даљински управљач за подешавање, не морате да се искључите, у аутомобилу можете остварити рад лифтова.

Сигурно и повољно: машина за врата опремљена је инфрацрвеним уређајем за заштиту од паркирања, под фуји ауто-лифтовима може бити опремљен сигурносним водилима, а цијели аутомобил је израђен од висококвалитетног челика, који се може отворити напред и назад убедите аутомобил у безбеднији положај.

учитавање и истовар терета, оптерећеност аутомобила је нагло смањена, а оптерећење возила је неуједначено. Ово се веома разликује од начина на који се обичне теретне дизалице утоварују постепено или истоварују. Дизајн конструкције дизајнера лифта би требало да буде у стању да се прилагоди овој карактеристици.

номинално оптерећење је више од 3 тоне, а аутомобил је довољно велики да носи све врсте малих аутомобила;

Погодно је да ауто уђе и изађе из лифта.

Ауто погодан за ношење аутомобила. Аутомобил је једини елемент у дефиницији ауто лифта који разликује фуји ауто лифт од других лифтова, што одређује да унутрашња величина фуји ауто лифта треба да се уклапа у облик путничког аутомобила. Према стандарду дефиниције новог економичног лимузина и спецификацијама за дизајн зграде гараже, одређује се величина и тежина модела дизајна возила (види табелу 1). Дакле, треба такође одредити и величину аутомобила за лифтове аутомобила фуји.

 

3 . Спецификација

Спецификација МРЛ аутомобила:

ТИП: ВТКЈ3000

КАПАЦИТЕТ: 3000 СПЕЕД (м / с): 0.5 / 1.0 ВЕЛИЧИНА ЦАР (ммВ * ммД): 2500 * 6000

ВЕЛИЧИНА ВЕЛИЦИНЕ (ммВ * ммД): 4200 * 6500 ПИТ мм: 1700 ПРЕМА: 5000мм

ТИП: ВТКЈ4000

КАПАЦИТЕТ: 4000 СПЕЕД (м / с): 0.5 / 1.0 ВЕЛИЧИНА АУТОМОБИЛА (ммВ * ммД): 2800 * 7000

ВЕЛИЧИНА ВЕЛИЦИНЕ (ммВ * ммД): 4600 * 7500 ПИТ мм: 1700 ПРЕМА: 5000мм


4. Апликација

ФУЈИ ауто лифт усваја међународну напредну технологију, у потпуности гарантује аутомобилске производе великог обима, носи тежак терет, може задовољити потребе различитог паркинга на висини, широко се користи на великом паркингу, ауто 4-ом и другим местима

China FUJI car elevator

FUJI car lift

FUJI car elevator

 

5. Сервис

Спровестићемо редовну инспекцију и одржавање у складу са планом одржавања и пројектним захтевима.

Да би се осигурало нормално функционисање лифта фуји аутомобила, након завршетка инсталације и прихватања, договорили смо се за висок ниво рада и имати богато искуство у одржавању и одржавању. Власник обезбеђује радну собу, 24 часа на дужности током дана и ноћи, покреће акцију како би елиминисала могућност проблема пред временом, превентивно. Истовремено, неуспјех чак и искључивање, осигурава кориснику нормално кориштење лифтова фуји аутомобила.

● Задржавамо довољне резервне делове и угрожене делове складишта резервних делова како бисмо осигурали благовремену замјену резервних делова. Такође ћемо чувати уобичајено хабање на одговарајућој опреми за лифт у складишту резервних делова, како бисмо осигурали нормалан рад фуји ауто лифта.

Плаћена услуга одржавања врши се након 24 месеца. Међутим, обезбедићемо вам максимални попуст за стандард надокнаде за одржавање лифтова који заједнички формулише ценовни биро општинског органа за становање.

● У случају да се цене фуји ауто-лифтова повећавају из године у годину, дају вам исти попуст за три године. Квалитет и количина ниске цијене и благовременог снабдевања резервних делова.

● Строго се придржавајте годишњег система инспекције одељења за контролу квалитета, прихватите годишњу инспекцију одељења за контролу квалитета, осигуравате да је годишња инспекција квалификована и да прође глатко, како би се ријешили бриге за власнике.

Ми ћемо пружити животни вијек за ваш ФУЈИ ауто лифт. Све док лифтови аутомобила фуји још увек раде, наша услуга ће наставити са нама и користити нашу пажљиву услугу како бисмо остварили најбољи ефекат

 

Ако сте заинтересовани за било који ФУЈИ аутомобилски лифт или желите да разговарате о сопственом наређењу, слободно нас контактирајте. Радујемо се стварању успјешних пословних односа са новим клијентима широм свијета у блиској будућности.

Hot Tags: ФУЈИ аутомобилски лифт, Кина, произвођачи, добављачи, фабрике, компаније
Related Products
Istraga