Dom > Производ

ФУЈИ Кревет Лифт

ФУЈИХД је професионални произвођач и добављачи који се баве дизајном, развојем и производњом ФУЈИ креветног лифта и болничког лифта.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФУЈИХД је професионални произвођач и добављачи који се баве дизајном, развојем и производњом ФУЈИ креветног лифта и болничког лифта.

 

1. Представљање

Користи се за транспорт кревета (укључујући и пацијенте) и лифт за медицинску опрему, углавном постављен у болници, итд. Његова карактеристика је мала тежина и капсула површина је премала, иначе пошиљка неће моћи спасити опрему као што су болнички кревет и кисеоник бочице, врећицу за инфузију или сталак за бочице.

 

2. Предност

● Удобни захтеви за пацијенте у окружењу лифта Фуји кревета;

● Сигурносни систем лифтова Фуји кревет мора бити висок; (двоструки сигурносни систем: двоструки сигурносни клешта или двосмјерни сигурносни клешта, двосмерни ограничавачи брзине. Пацијент не може да издржи проблеме.

● Захтева за хитним случајевима за нестанак струје Фуји креветских лифтова је велика; (у случају нестанка струје, пацијент може брзо да се евакуише у лифту)

● Цена перформанси Фуји креветног лифта је боља; (болнице су сада у реструктурирању, посебно након уласка Кине у СТО, иностране болнице и приватне болнице требало би да размотре инвестиционе трошкове.)

● Применљивост, са сигурношћу и корисношћу као избор основних концепата.

● Избор мердевина: можемо изабрати машинску собу и хидраулични медицински лифт како би олакшали пројектовање и конструкцију.

 

3 . Спецификација

Стандардни лифт са машинским креветом Технички лист

Капацитет
КГ

Брзина
Госпођа

Димензије аутомобила
ЦВ * ЦД * ЦХ (мм)

Величина врата
ЈЈ * ХХ (мм)

Величина осовине

Мак под

Мак. висина путовања
ТХ (м)

осовина в идтх * дубина осовине АХ * БХ (мм)

изнад главе
ОХ (мм)

Дубина јаме
ПД (мм)

М на поду
мм

1600
(21 особе)

1.0

1400 * 2400 * 2400

1200 * 2100

2350 * 2900

4250

1400

2700

16

60

1.5

4400

1450

24

75

1.75

4450

1600

30

90

Белешка:

горе за граневински дијаграм, детаљне димензије погледајте планове изградње, специфични за технички одјел за изградњу

цртежи.


4. Апликација

дизајнирана за испоруку болничких кревета, носача, медицинског аутомобила, кабине дугачке и уске.

 fuji bed elevator fuji bed lift

China  fuji bed elevator


5. Сервис

● Период гаранције: набавка, инсталација и слични сервисни уређаји опреме за дизање фуји кревету пружају гарантни рок производа од 24 месеца од датума пријема. Као концесионо стање, ми ћемо додати 12 месеци гаранције за квалитет производа.

● Хитно време поправке: 1. Обезбедите 24-часовно сервисирање поправке у гарантном року и пошаљите особље за одржавање на сајт у року од 30 минута од пријема обавештења о поправци, решавање проблема и наставак рада. Ако постоји велики задатак, пошаљите некога у услугу праћења на лицу места.

● План обуке: у циљу израде једноставне корисничке јединице у будућности фуји постројења лифтова опреме дневно одржавање, рад и управљање, можемо бити у фуји постројењу лифт, пуштање у рад и прихватање корисничких јединица повезаних у процесу бесплатне Упутство и обука за особље

 

Ако сте заинтересовани за било који од наших ФУЈИ креветских лифтова или желите да разговарате о властитом налогу, слободно нас контактирајте.

Hot Tags: ФУЈИ кревет лифт, Кина, произвођачи, добављачи, фабрике, компаније
Related Products
Istraga