Dom > Производ

Ауто лифт

ФУЈИХД је један од професионалних произвођача и произвођача лифтова у Кини. Ако сте заинтересовани за било који од наших лифтова или желите да разговарате о сопственом наређењу, слободно нас контактирајте.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

ФУЈИХД је један од професионалних произвођача и произвођача лифтова у Кини.

 

1. Представљање

Због недостатка копнених ресурса, паркиралишта Просторије сигурно ће морати пронаћи начин да се развијају ка високом, према простору лифт постао је једини транспортни алат, решио проблем градског превоза, аутомобилски лифт од снова до реалности, за транспорт лифта аутомобила - "лифтови за лифтове", због тога што је аутомобилски лифт један од врста специјалног лифта за решавање проблема аутоматског вертикалног транспорта

 

2. Предност

● Аутомобилски лифт може уштедјети 80% површине зграде и више од двоструко више ефикасности аутомобила.

● Да би се задовољила међуградска опрема за подизање путничког аутомобила, обично је тежина носивости подељена на 3000кг, 4000кг и 5000кг, а брзина је 0,25-0,5м / с.

● лифтови за аутомобиле су углавном подијељени у два типа у складу са својим начином вожње: хидрауличном лифтом аутомобила и лифтом за вучу аутоматске собе. Хидраулична дизалица је безбедна и поуздана, погодна и флексибилна, итд.

● погодна за подизање висине на 25 метара и испод 6 етажа. Са развојем традиционалног лифта за дизање, лифт за приколице трактора карактерише његова зрела технологија и високи трошкови.

● квалитет аутомобила је одличан, безбедан и издржљив, перформансе су напредне, рад је једноставан. "Пут узлазности, солента зна" дизајниран је тако да доноси вриједност корисницима.


3 . Спецификација

Стандардни лифт за аутоматску собу Технички подаци

Капацитет: 3000кг, 5000кг

Брзина: 0,25 м / с, 0,5 м / с

Величина отварања: 2400 мм * 2400 мм, 2600 мм * 2400 мм

Величина аутомобила: 2500мм * 5700мм * 2500 мм, 3400мм * 5700мм ** 2500 мм

Величина осовине: 4100мм * 6300мм, 4650мм * 6300мм

Величина машине: 4100 * 6300 * 3000,4650 * 6300 * 3000

Пит: 1500мм

Оверхеад: 4900мм

FUJI Car LiftCar Lift

China Car Lift

4. Апликација

"Возило је погодно за лифт малих путничких аутомобила", који припада теретном лифту у каталогу посебне опреме. Коришћен је у ауто 4С продавницама, радионицама одржавања и великим тржним центрима и супермаркетима са паркирним мјестима.

 

5. Сервис

● Концепт сервисирања сервиса компаније Фуји лифт: целокупан, свеобухватан, системски, цјелокупан и свеобухватан сервис за сваког корисника Фуји лифт-а.

● Организација одржавања и одржавања лифтова аутомобила: у последњих неколико година инсистирали смо на "центрираним центрима" и континуирано повећавали улагање у глобалну мрежу одржавања лифтова. Тренутно, Фуји елеватор цо., ЛТД. Успоставио је 36 огранака и више од 500 станица за одржавање широм земље, формирајући мрежу одржавања и одржавања на националном нивоу. Хиљаде особља за одржавање, стотине стручног и техничког особља, опремљено напредним и комплетним одржавањем специјалних алата и испитних инструмената, у години 365 дана, 24 часа у приправности, како бисте били сигурни да ћете у најкраћем могућем року уживати у најприкладнијим и задовољавајуће услуге

● Увођење и развој напредне технологије одржавања представља скуп далеког одржавања и система за надгледање лифтова који је Фуји елеватор цо., ЛТД представио од компаније Фуји Елецтриц Буилдинг Тецхнологи Сервицес из Јапана. Систем преко даљинског сакупљања података и анализе аутомобила подизао је проблеме који су постојали у раном упозорењу и како би се унапред изашли, како би се осигурали дуготрајни аутомобилски лифтови непрекидно континуирано возити нормално, стварно постићи Фуји лифт 24-часовни алл-веатхер , омни-дирецтионал трацкинг сервис, стално се бави корисницима.

● Надгледање квалитета одржавања и контрола тачке Фуји елеватор цо., ЛТД., Је опремљен независном инсталацијом и одржавањем одељења за технички квалитет, у складу са распоредом рада одржавања лифтова за лифтове и израдом "плана инспекције квалитета одржавања", мјесецном особом за одржавање рад, ефикасност рада, спецификације и квалитет услуге на лицу места

 

Ако сте заинтересовани за било који од наших лифтова или желите да разговарате о сопственом наређењу, слободно нас контактирајте.

Hot Tags: аутомобилски лифт, Кина, произвођачи, добављачи, фабрике, компаније
Related Products
Istraga