Dom > Производ > Теретни лифт

FUJI Cargo lift

Fujihd je jedan od profesionalnih proizvođača dizala za teretni Fuji, Ako ste zainteresirani za neki od naših FUJI teretnih liftova ili želite razgovarati o narudžbi, slobodno nas kontaktirajte.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

FUJIHD je jedan od profesionalnih proizvođača FUJI teretnog dizala i dobavljača u Kini


1. Uvod

FUJI teretni lift je oprema za podizanje i dizanje, dizalo i lift lift sistem, pogonjen hidrauličnom pumpnom stanicom, tako da se naziva i hidraulični lift za teret. Ljestve za podizanje se koriste za prijevoz robe između visine zgrade. Posebna hidraulična podizna roba liftova za teretni proizvod, hidraulični sustav proizvoda opremljen je sigurnosnim uređajem za zaštitu od pada i preopterećenja, a radni gumbi se mogu postaviti na svakom podu i podiznoj platformi, kako bi se ostvarila višestruka kontrola. Proizvod ima jaku strukturu, veliki kapacitet opterećenja, stabilno podizanje i jednostavnu instalaciju i održavanje. To je ekonomičan i praktičan idealan teretni transport za zamjenu lifta između niskih katova.


2 of Odredbe o korištenju osoblja za teretni lift Fuji

● Osoblje lifta za teret Fuji mora proći odgovarajuću obuku i dobiti odgovarajuću kvalifikaciju za lift. Onda se može koristiti fuji teretni lift. Neobučeno osoblje ne može po želji otvoriti lift, jer će u suprotnom svi troškovi održavanja biti odgovorni za to.

● Osoblje za isporuku van upotrebe treba da koristi lift, a inspektor treba da bude u mogućnosti da ih nadgleda i podučava u bilo kom trenutku. Oštećenja lifta moraju snositi odgovarajuće troškove održavanja.

● Fuji cargoElevator obuku treba da organizuje Odeljenje za upravljanje, a električar treba da sprovede centralizovanu obuku od strane električara.

● povezane obrasce

1 "dnevna lista liftova"

2 "tabela rekorda za održavanje lifta"

3 "aplikacija za održavanje lifta"


3. Specifikacija

Standardna mašinska prostorija FUJI teretni lift Tehnički list


4. Aplikacija

FUJI teretni lift se uglavnom prevozi gore i dole između različitih vrsta roba na radnom sloju, i visine automobila između trodimenzionalne garaže i podzemne garaže.

FUJI Cargo Elevator manufacturer


5 and Popravak i održavanje teretnog lifta Fuji

● Održavanje dizala treba izvršiti u skladu sa specifikacijama: lift kao mehanička i električna kombinacija tehnoloških proizvoda, održavanje treba obaviti na osnovu razumijevanja i razumijevanja performansi dizala. Osoblje održavanja treba pratiti održavanje lifta performanse svakih 15 dana da bi se izvršilo redno održavanje, i pažljivo popunili "listu evidencije održavanja liftova".

● Održavanje i održavanje lifta za teret Fuji mora biti odgovorno, održavanje lifta kompanije je odgovorno za električare kompanije, drugo osoblje ne može otvoriti gumb za popravku lifta po volji.

● Fuji teret dizalo korištenje pridržavati dnevne inspekcije, svakodnevno inspekcijsko osoblje iz proizvodnog odjela završio pomoćnik upravitelja (ili imenovanog agenta) akt, dnevni pregled rezultate ispuniti u "lift dnevne liste provjera", posebne okolnosti treba odmah izvijestiti direktoru i nadzorniku. Upotreba

● Osoblje, kao što je dizalo, otkrilo je neuobičajeno, odmah će obavijestiti pomoćnika menadžera proizvoda (ili imenovanog agenta), održavanje električnog kontakta.

● Fuji teretni liftovi za popravke, završeni od strane pomoćnika direktora (ili imenovanog agenta) za popunjavanje „obrasca za održavanje lifta“, potpisanog od strane šefova odjela, direktora revizije, dostavljenih Odjelu za električnu energiju.

Nakon prijema obrasca za vezu.

● Električar bi odmah trebao otići na mjesto događaja kako bi saznao situaciju. Ako se može riješiti odmah, to će se odmah riješiti. Ako se ne može odmah riješiti, na vratima lifta treba označiti riječi "održavanje" i tako dalje. Osobe na koje se to odnosi ne bi trebalo da otvaraju lift bez ikakvog razloga.

● Za održavanje na terenu, "aplikacija" za održavanje lifta mora biti odobrena od strane odjela za upravljanje, a opći poslovi su odgovorni za jedinice za održavanje kontakata ili za osoblje za održavanje.


Ako ste zainteresirani za neki od naših FUJI teretnih liftova ili želite razgovarati o narudžbi, slobodno nas kontaktirajte.

Hot Tags: FUJI teretni lift, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kompanije
Related Products
Istraga