Dom > Производ > Покретне степенице

Aerodromski pešački eskalator

FUJIHD je jedan od profesionalnih aerodromskih pješačkih proizvođača i dobavljača u Kini.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

FUJIHD je jedan od profesionalnih aerodroma šetnju eskalatora proizvođača i dobavljača u Kini


1. Uvod

Rulvpingdi, trajan

Aerodrom Fuji pješačkom pješačkom cestom zračne luke, u novom carstvu na jednostavan i udoban. Ona ne samo da zadovoljava ogroman problem transporta ljudi, već ispunjava i zahtjeve za pješačenje i prijevoz prtljaga, kolica za bebe, kolica za kupovinu, automobila s invaliditetom i tako dalje, što uvelike olakšava putovanje ljudi.


2. Prednost

● Uštedite prostor

Struktura je kruta i fleksibilna. Kratke pedale znatno smanjuju raspon prostora, čine cijelu strukturu stroja kompaktnijom, prilagodljivijom arhitektonskom obrascu i štede vrijedan arhitektonski prostor za kupce. Serija specifikacija proizvoda horizontalnog i kosog tipa može omogućiti kupcima da slobodno izaberu u skladu sa svojim izgledom.

● Stabilan i pouzdan

Stabilna i pouzdana investicija: kratke pedale su direktno povezane sa lancem prenosa, pokretni pokretni stepenici na aerodromu teče glatko i glatko, cijeli životni ciklus mašine je uvelike proširen, a održavanje proizvoda je praktičnije. Posebno dizajnirani veliki valjkasti rukohvati voze sa niskim nivoom buke i velikom pogonskom snagom, poboljšavaju radne uvjete naslona za ruke i produžuju vijek trajanja naslona za ruke. Jedinstvena pravougaona kvadratna cijevna konstrukcija ima snažan kapacitet opterećenja, što uvelike poboljšava stabilnost cijelog rada stroja i produžava životni vijek proizvoda.

● Šarene i šarene

Šareni i šareni efekti ukrasa: rukohvati su različiti po stilu i mogu zadovoljiti individualne potrebe različitih okruženja. Šablon za probijanje prednje ploče, lijep i velikodušan, više stereoskopski. Visokokvalitetni nehrđajući čelik se koristi unutar i izvan pokrivne ploče.

● Ekonomičnije

Ekonomija: u potpunosti iskoristiti Ne postoji ništa slično ovom aerodromu hodanje eskalator napredni proizvodni proces, uvelike poboljšanje performansi proizvoda, proširiti korištenje stroja ciklusa, izravni učinak je smanjenje operativnih troškova kupaca, može odabrati promjenjivu frekvenciju pogonska tehnologija, efekat štednje energije je izvanredan, najviše uvelike smanjuje troškove rada cijelog stroja.

● Dizajn i moderan stil.

Konstrukcija šine sa ljestvama sa bočnim ljestvama čini cijeli put ljestvice fiksiranim na način vodiča, kontrolira plivanje na ljestvici ceste, izbjegava trenje između kaskade i ploča pregača i češljeve zube, i olakšava instalaciju, otklanjanje grešaka i održavanje, i poboljšava efekat rada.

● Visoka efikasnost i ušteda energije

Kontrola pogona s promjenjivom frekvencijom može se koristiti za automatsku kontrolu brzine rada prema protoku gosta. Efekat štednje energije je izuzetan, radni vek opreme je poboljšan i troškovi rada su smanjeni.

● Fuji za 30 metara -100 metara duga, segmentirani autobus 1,2 metra, 1,4 metra pedala 0 stupnjeva automatske trotoar cijene, može pružiti međunarodne zračne luke, trgovački centar, podzemni trgovački centri, supermarketi, podzemni tuneli trotoar lift, kao domaći drugi sloj njemački proizvođač stepenica za pokretne stepenice. Integralna rešetka je zavarena bešavnom pravokutnom čeličnom cijevi, a njena struktura je bolja, a otpornost na deformacije jača. Vanjska rešetka eskalatora za cjelokupni dizajn vruće pocinčane antirust obrade, prema karakteristikama vanjskih faktora, čine savršen odgovor u različitim vanjskim uvjetima. Na osnovu standarda GB16899-2011, PESSRAE sigurnosna ploča se koristi za praćenje sigurnosnih propusta u sigurnosnim uređajima u realnom vremenu, kao što su brzina pokretnih stepenica, kaskadni gubitak, preokretanje pokretnih stepenica, mjerenje brzine rukohvata i drugi sigurnosni uređaji koji osiguravaju sigurnost putnika. Preko 6 metara iznad aerodromskih radnih pokretnih stepenica i javnog prijevoza eskalatora standardne disk kočnice dodatne kočnice, pouzdane kočione sile i stabilnog kočionog procesa, kako bi se osigurala sigurnost putnika pod hitnim isključenjem.


3. Primjena pokretnih stepenica

Ako se koristi na aerodromu, to je zgodno i brzo doći do odredišta.

Airport Walking Escalator manufacturer


Ako ste zainteresirani za bilo koji od pješačkih stepenica ili želite razgovarati o narudžbi, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se formiranju uspješnih poslovnih odnosa sa novim klijentima širom svijeta u bliskoj budućnosti.


Hot Tags: Aerodrom pješačke eskalator, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, tvrtke
Related Products
Istraga