Dom > Производ > Ауто лифт

FUJI Lift za automobile

FUJIHD je profesionalni proizvođač i dobavljači koji se bave dizajnom, razvojem i proizvodnjom fuji automobila lifta. Fuji auto lift je svojevrsni specijalni lift za rešavanje problema vertikalnog transporta automobila.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

FUJIHD je profesionalni proizvođač i dobavljači koji se bave dizajnom, razvojem i proizvodnjom FUJI lifta za automobile


1. Uvod

FUJI lift za automobile je svojevrsni specijalni lift za rešavanje problema vertikalnog transporta automobila. Standardno opterećenje od 3000 kg, 5000 kg. Brzina od 0,25 do 0,5 m / s. Kao važan automobilski vertikalni transportni alati, u poređenju sa tradicionalnim rampama za automobile, liftova kola mogu uštedjeti 80% građevinskog područja i više nego dvostruko više efikasnosti protoka automobila.


2. Prednost

● Glatko i efikasno: Usvajanjem visokoučinkovitog stroja za vuču zupčastog zupčanika i sustava za kontrolu vučne frekvencije, učinkovito se izbjegava trešnja uzrokovana neravnomjernom silom automobila. Koristite infracrveni daljinski upravljač za postavljanje, ne morate da se isključite, u automobilu možete ostvariti rad lifta za automobil.

● Sigurno i praktično: Mašina za vrata je opremljena sa infracrvenim uređajem za zaštitu parkiranja, pod u liftovima za automobil Fuji može biti opremljen uređajem za vođenje sigurnosti, a cijeli automobil je izrađen od visokokvalitetnog čelika, koji se može otvoriti naprijed i nazad napravite auto sigurnijim.

● utovar i istovar tereta, opterećenje lifta za kola je naglo smanjeno, a opterećenje automobila je neravnomjerno. Ovo je veoma različito od načina na koji se obični teretni liftovi postupno utovaruju ili istovaraju. Dizajn strukture dizala automobila treba da se prilagodi ovoj karakteristici.

● nazivno opterećenje je više od 3 tone, a automobil je dovoljno velik da nosi sve vrste malih automobila;

● Pogodno je da automobil uđe i izađe iz lifta.

● Automobil pogodan za nošenje automobila. Automobil je jedini element u definiciji lifta za automobile da razlikuje auto-lift od ostalih liftova, što određuje da bi se unutrašnjost dizala automobila Fuji trebala uklopiti u oblik putničkog automobila. Prema standardu definicije nove ekonomične limuzine i specifikaciji za konstrukciju garaže, određuju se veličina i težina modela vozila (vidi tabelu 1). Zbog toga je potrebno odrediti i veličinu automobila u liftovima za Fuji.


3. Specifikacija

MRL specifikacija za automobilski lift:

TIP: WTQJ3000

KAPACITET: 3000 BRZINA (m / s): 0.5 / 1.0 VELIČINA AUTOMOBILA (mmW * mmD): 2500 * 6000

VELIČINA OSOVINE (mmW * mmD): 4200 * 6500 PIT mm: 1700 PREKID: 5000mm

TIP: WTQJ4000

KAPACITET: 4000 BRZINA (m / s): 0.5 / 1.0 VELIČINA AUTOMOBILA (mmW * mmD): 2800 * 7000

VELIČINA OSOVINE (mmW * mmD): 4600 * 7500 PIT mm: 1700 PREKID: 5000mm


4. Aplikacija

FUJI automobilski lift prihvaća međunarodnu naprednu tehnologiju, potpuno jamči za automobilske proizvode velikog volumena, teškog tereta, može zadovoljiti potrebe različitih visina parking mjesta, naširoko koristi u velikom parkiralištu, auto 4 s trgovinama i drugim mjestima

FUJI Car Elevator Manufacturers


5. Usluga

● Redovno ćemo vršiti inspekciju i održavanje prema planu održavanja i zahtjevima projekta.

Kako bi se osigurao normalan rad liftovskog vozila Fuji, nakon završetka instalacije i prihvaćanja, organizirat ćemo visok nivo rada i imati veliko iskustvo u održavanju i održavanju. Vlasnik obezbjeđuje dežurnu sobu, 24 sata na dežurstvu dan i noć, vozi operaciju nastojeći eliminirati mogućnost nevolje unaprijed, preventivno. U isto vrijeme, neuspjeh čak i isključivanje, osigurava korisniku da koristi Fuji auto dizala normalno.

● Zadržat ćemo dovoljno rezervnih dijelova i ranjivih dijelova u skladištu rezervnih dijelova kako bismo osigurali pravovremenu zamjenu rezervnih dijelova. Također ćemo pohraniti uobičajeno trošenje i habanje na odgovarajućoj opremi za dizala u skladištu rezervnih dijelova, kako bi se osigurao normalan rad fuji automobila.

Plaćena usluga održavanja vrši se nakon 24 mjeseca. Međutim, mi ćemo vam pružiti maksimalni popust za standard pristojbe za održavanje lifta koji je zajednički formulisao biro za opštine za stambena pitanja.

● U slučaju da se cijena Fuji auto liftova povećava iz godine u godinu, dajemo vam isti popust za tri godine. Kvalitet i količina niske cijene i pravovremene isporuke rezervnih dijelova.

● Strogo se pridržavajte godišnjeg inspekcijskog sistema odjela za nadzor kvalitete, prihvatite godišnju inspekciju odjela za nadzor kvalitete, osigurajte da je godišnja inspekcija kvalificirana i proći bez problema, kako bi riješili brige za vlasnike.

Mi ćemo vam pružiti uslugu za život Vašeg FUJI lifta. Dokle god se liftovi automobila Fuji još uvijek koriste, naša usluga će ići u korak s nama i koristiti našu pažljivu uslugu kako bi dobili najbolji učinak.


Ako ste zainteresirani za bilo koji od FUJI liftova za automobile ili želite razgovarati o narudžbi, slobodno nas kontaktirajte. Radujemo se formiranju uspješnih poslovnih odnosa sa novim klijentima širom svijeta u bliskoj budućnosti.

Hot Tags: FUJI auto lift, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kompanije
Related Products
Istraga