Dom > Производ > Ауто лифт

Auto lift

FUJIHD je jedan od profesionalnih proizvođača i dobavljača automobila u Kini. Ako ste zainteresirani za bilo koji od naših liftova za automobile ili želite razgovarati o narudžbi, slobodno nas kontaktirajte.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

FUJIHD je jedan od profesionalnih proizvođača automobila i dizala u Kini


1. Uvod

Zbog nedostatka zemljišnih resursa, parkirališni prostori, svakako će morati pronaći način da se razvije prema visokom, prema svemirskom liftu je postao jedini transportni alat, kako bi se riješio problem gradskog prijevoza, automobilski lift od sna do stvarnosti, za prevoz liftova - "liftovi za kola", zbog ovog lifta za automobile je neka vrsta specijalnog lifta za rešavanje problema vertikalnog transporta automobila


2. Prednost

● Dizalo automobila može da uštedi 80% površine zgrade i više od dvostrukog učinka automobila.

● Da bi se zadovoljila međukatna oprema za podizanje putničkog automobila, obično je nosiva težina podijeljena na 3000kg, 4000kg i 5000kg, a brzina je 0.25-0.5m / s.

● dizala automobila se uglavnom dijele na dvije vrste prema načinu vožnje: hidraulični lift za lift i stroj za vuču automobila u strojarnici. Hidraulični liftovi su sigurni i pouzdani, pogodni i fleksibilni, itd.

● pogodan za podizanje visine unutar 25 metara i ispod 6 katova. Razvojem tradicionalnog traktorskog dizala, liftom za traktor-prikolicu karakteriše zrela tehnologija i visoki troškovi.

● kvaliteta lifta automobila je odlična, sigurna i izdržljiva, performanse su napredne, operacija je jednostavna. "Put uzašašća, solentha zna" je dizajniran da donese vrednosno iskustvo klijentu.


3. Specifikacija

Standardni lift za mašinske prostorije Tehnički list

Kapacitet: 3000kg kg 5000kg

Brzina: 0.25 m / s m 0.5 m / s

Veličina otvaranja: 2400mm * 2400 mm 2600 mm * 2400 mm

Veličina automobila: 2500mm * 5700mm * 2500 mm 00 3400mm * 5700mm ** 2500 mm

Veličina vratila: 4100mm * 6300mm 50 4650mm * 6300mm

Veličina strojne prostorije: 4100 * 6300 * 3000、4650 * 6300 * 3000

Pit : 1500mm

Preko glave: 4900mm

FUJI Car LiftCar Lift


4. Aplikacija

"Automobil je pogodan za lift malog putničkog automobila", koji pripada teretnom liftu u katalogu specijalne opreme. Široko se koristi u prodavnicama automobila 4S, radionicama za održavanje i velikim trgovačkim centrima i supermarketima sa parkiralištima.

Auto lift


5. Usluga

● Koncept servisa održavanja u kompaniji Fuji za liftove: celokupna, svesmerna, sistemska, celokupna usluga, za sve vremenske uslove za svakog korisnika Fuji lifta.

● Organizacija održavanja i održavanja liftova u automobilu: u posljednjih nekoliko godina smo insistirali na "usredotočenosti na korisnika" i kontinuirano povećavali ulaganja u globalnu mrežu za održavanje liftova. Trenutno, Fuji elevator co., LTD. Osnovala je 36 filijala i više od 500 stanica za održavanje širom zemlje, formirajući mrežu održavanja i održavanja širom zemlje. Tisuće osoblja za održavanje, stotine profesionalnog i tehničkog osoblja, opremljeno naprednim i kompletnim održavanjem specijalnih alata i instrumenata za testiranje, godine 365 dana, 24 sata u stanju pripravnosti, kako bi bili sigurni da ćete u najkraćem mogućem roku uživati u najpogodnijem roku i zadovoljavajuću uslugu

● Uvođenje i razvoj napredne tehnologije održavanja je skup daljinskog održavanja i nadgledanja dizala uvedenog od strane Fuji lifta co., LTD iz Fuji elektro građevinske tehnologije u Japanu. Sustav putem daljinskog prikupljanja informacija i analize dizala automobila problemi su postojali u ranom upozorenju, i da se izvuku unaprijed, kako bi se osiguralo dugoročno neprekidno kontinuirano pokretanje automobilskih dizala, uistinu postizanje Fuji lifta 24 sata dnevno , Omni-directional praćenje usluga, provodi brigu kupaca sve vrijeme.

● nadzor kvaliteta održavanja i provjera na licu mjesta Fuji elevator co., LTD., Je opremljen sa samostalnom instalacijom i održavanjem odjela za tehničku kvalitetu, prema planu održavanja liftova za automobile, i napraviti "plan inspekcije kvalitete održavanja", mjesec dana održavanja osoblja rad, efikasnost rada, specifikacija usluge na licu mjesta i kvalitet


Ako ste zainteresirani za bilo koji od naših liftova za automobile ili želite razgovarati o narudžbi, slobodno nas kontaktirajte.

Hot Tags: auto lift, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kompanije
Related Products
Istraga