Dom > Производ > Кревет Лифт

Lift za bolničke krevete

FUJI HD je profesionalni proizvođač i dobavljač koji se bavi dizajnom, razvojem i proizvodnjom liftova u bolničkom krevetu. Ako ste zainteresirani za bilo koji od naših liftova u bolničkom krevetu ili želite razgovarati o narudžbi, slobodno nas kontaktirajte.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

FUJI HD je profesionalni proizvođač i dobavljač koji se bavi dizajnom, razvojem i proizvodnjom liftova za bolničke krevete.


1. Uvod

Usluge liftova u bolničkim krevetima do određene opreme za podizanje podnog tipa. Ima automobil, koji radi na najmanje dve kolone vertikale ili je ugao manji od 15 ° između krutosti šine. Veličina i struktura kapsula pogodna je za putnike.


2. uglavnom funkcionalne specifikacije

● Ideja dizajna sigurnosti i pouzdanosti

Fuji serija medicinskih liftova, uzimajući u obzir posebnost bolničkog okruženja, usvojila je najsofisticiraniju modularnu kompjutersku kontrolnu tehnologiju na svetu i formirala visoko integrisani VVVF sistem za serijsku komunikaciju, koji omogućava liftu da počne glatko i glatko, a pacijenti osjećam se ugodno. Dizajn višestrukih sigurnosnih performansi može efikasno smanjiti vjerovatnoću nesreće i omogućiti pacijentu da se sigurno i sigurno kreće.

● Topla njega čini da se osećate predivnim svetom ljudske prirode

Fuji bolnički krevet lift proizvodi u potpunosti odražavaju "ljudi orijentirani" dizajn ideja, maksimum za oba liječnika i pacijenata za stvaranje topao, udoban prostor. Blagi, jednostavni tonovi, u svakom trenutku ćete osjetiti ljubaznost i dobre želje cara.

● Ušteda energije, efikasna, stabilna i sigurna

Zbog sinhrone tehnologije permanentnog magneta, mehaničko trošenje zupčanika i gubitak energije uzrokovani vibracijama motora i magnetizacijom rotora mogu se učinkovito eliminirati. Tipična ušteda energije. U poređenju sa zupčaničkim liftom, ušteda energije 50% je 35%. U poređenju sa dizalicom bez zupčanika, istaknuti efekat uštede energije ne samo da štedi operativni trošak lifta u bolničkom krevetu, već i značajno smanjuje kapacitet distributivne opreme, ulaznog kabla, generatora i osigurača za slučaj nužde. U radu lifta, manje gubitaka topline kako bi se smanjila potražnja za temperaturom strojarnice. Osim toga, nije potrebna mašina za vuču zupčanika, potrebno je smanjiti opasnost od požara.


3. Specifikacija

Standardni lift za bolničke krevete Tehnički list

Proizvođač bolničkih kreveta


4. Tehnički zahtjevi i parametri:

1. Naziv proizvoda: medicinski lift.

2. Nominalni kapacitet:> 1600kg.

3. Način vožnje: tip vuče.

4. Radna brzina: veća od 1.0m / s.

5. Regulacioni mod: kompletna selekcija kontrole, VVVF frekventna modulacija i podešavanje brzine.

6. Podna vrata: dva medicinska dizala (1600kg): 6 katova 6, 6 vrata; Tri medicinska lifta (1600kg): 5 katova 5, 5 vrata; Putnički lift 1: 5, 5, 5.

Režim otvorenih vrata: srednji.

8. Veličina vrata: lift za bolnički krevet je veći od 1200mm (širok) do 2100 mm (visok); Putnički lift je veći od 900 mm (širok) za 2100 mm (visok).

9. Režim otvorenih vrata: (VVVF) sistem. * 10. Neto veličina automobila: neto veličina automobila medicinskog lifta: više od 1400 mm (širina) x 2400 mm (duboko); Neto veličina automobila u bolničkom krevetu: ne više od 1600 mm (širina) x 1400 mm (duboko).

11. Stalni magnetni sinhroni traktor i kontrolni sistem: odaberite proizvode visokog kvaliteta marke proizvođača.

12. Režim rada: nema kontrole vozača.

13. Napajanje: AC380V / 50HZ, trofazni petžični sistem. Snaga osvjetljenja: AC220V / 50HZ, jednofazni trožilni sustav.

● Jednak nosač, skladan prostor

Lift u bolničkom krevetu Fuji ne koristi se samo za prevoz putnika, već i zbog specijalne upotrebe funkcija lifta sa posebnim i strogim zahtevima. Lift u bolničkom krevetu može precizno kontrolirati brzinu rada lifta, teći glatko i udobno. Fuji serija bolničkih liftova posvećuje pažnju humanizovanom dizajnu kako bi u potpunosti optimizirali strukturu automobila i maksimalno zadovoljili zahtjeve kupaca. Za putnike je stvoren miran i elegantan prostor.

Lift u bolničkom krevetu Fuji, sa svojim jedinstvenim dizajnerskim konceptom, stvara harmoničnu i čistu okolinu s bolničkim okruženjem, stvara udoban ambijent za putnike i dodaje određeno povjerenje rehabilitaciji pacijenata.

● Daljinski nadzor, sveobuhvatna garancija

3G mobilna komunikacija sa savršenom kombinacijom INTERNET mreže, kupnja računara u realnom vremenu, podataka konvertora frekvencije, bežičnog daljinskog prijenosa, za realizaciju daljinskog internet nadzora.


Ako ste zainteresirani za bilo koji od naših liftova u bolničkim krevetima ili želite razgovarati o narudžbi, slobodno nas kontaktirajte.

Hot Tags: Lift za bolničke krevete, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kompanije
Related Products
Istraga