Dom > Производ > Кревет Лифт

FUJI Hosipital Lift

FUJIHD je profesionalni proizvođač i dobavljači koji se bave dizajnom, razvojem i proizvodnjom FUJI kreveta lifta i Fuji bolničkog lifta. 1 of Uvođenje fuji bolnice lift Fuji bolnica lift usluga na određeni tip podnice oprema za dizanje. Ima auto, ...

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

FUJIHD je profesionalni proizvođač i dobavljači koji se bave dizajnom, razvojem i proizvodnjom FUJI kreveta lifta i Fuji bolničkog lifta.


1. Uvod

Servis za liftove u bolnici Fuji do određene opreme za podizanje podnog tipa. Ima automobil, koji radi na najmanje dve kolone vertikale ili je ugao manji od 15 ° između krutosti šine. Veličina i struktura kapsula pogodna je za putnike.


2. Fuji bolnički lift sistem kontrole je uglavnom funkcionalna specifikacija

● Operacija održavanja: lift u bolnici Fuji je u stanju održavanja, sistem otkazuje automatski rad i automatski rad vrata. Pritisnite dugme (donje) linije kako biste dozvolili da se bolnički liftovi u Fujiju spuštaju (spuštaju) na tački brzine. Otpustite lift dugme i odmah zaustavite pokretanje.

● Direktno pristajanje: na osnovu udaljenosti, automatski rad generiše glatku krivulju od početka do kraja, bez puzanja, i zaustavlja se direktno u horizontalnom položaju.

● Optimalna krivulja: automatski sistem za generisanje može da radi u skladu sa rastojanjem koje treba da se izvrši i automatski izračunava krivulju koja najbolje odgovara principu funkcije čovek-mašina. Ne postoji ograničenje broja i nije ograničeno kratkim podom.

● Horizontalna operacija samospašavanja: kada je lift u bolnici u načinu rada bez održavanja, nije parkiran u ravnoj zoni. U ovom trenutku, dok su ispunjeni sigurnosni zahtjevi, lift lifta bolnice Fuji će automatski otići do najbližeg ravnog područja i onda otvoriti vrata.

● Operacija vozača: vozač može upravljati prekidačem prekidača kontrolne kutije. Bolnički liftovi Fuji mogu voziti vozači u smeru i druge funkcije (kao što je funkcija direktnog pogona), a električne merdevine se zatvaraju pod uslovom da vozač nastavi sa pritiskanjem dugmeta vrata.

● Bazna stanica sa povratnom vatrom: nakon primanja signala za požarni alarm, bolnički lift Fuji više ne reaguje na bilo koji poziv i interne instrukcije za izbor svog poda, a najbrži način za trčanje do vatrogasne stanice je otvaranje vrata i zaustavljanje ladder.

● Automatska povratna bazna stanica: kada nema internih uputstava ili poziva stanice sloja, pokretne stepenice se automatski vraćaju u baznu stanicu i čekaju putnike.

● Samostalno učenje parametara bušotine: prije prve operacije, sustav treba naučiti parametre putanje bušotine, uključujući visinu svakog sloja, prekidač prisilnog usporavanja i položaj krajnjeg prekidača.

● Funkcija lestvičastog zaključavanja: automatsko stanje rada, nakon što je akcija zaključavanja merdevine zaključana, eliminiše sve registracije poziva. Zatim se vratite u baznu stanicu i otvorite vrata automatski. Nakon toga zaustavite pokretanje električnih ljestava i zatvorite automobil i ventilator. Kada se prekidač merdevine za zaključavanje resetuje, lift ponovo počinje da ulazi u normalno stanje servisa.


3. Specifikacija

Standardni strojni prostor fuji hospital lift Tehnički list

Tehnički zahtjevi i parametri fuji bolnice:

● Naziv proizvoda: medicinski lift.

● Nominalni kapacitet:> 1600kg.

● Način vožnje: tip vuče.

● Radna brzina: veća od 1.0m / s.

● Regulacioni režim: kompletna selekcija kontrole, VVVF frekventna modulacija i podešavanje brzine.

● Podna vrata: dva medicinska lifta (1600kg): 6 katova 6, 6 vrata; Tri medicinska lifta (1600kg): 5 katova 5, 5 vrata; Putnički lift 1: 5, 5, 5.

● Režim otvorenih vrata: srednji.

● Veličina vrata: Fuji bolnički lift je veći od 1200mm (širok) do 2100 mm (visok); Putnički lift je veći od 900 mm (širok) za 2100 mm (visok).

● Režim otvorenih vrata: (VVVF) sistem. * 10. Neto veličina automobila: neto veličina automobila medicinskog lifta: više od 1400 mm (širina) x 2400 mm (duboko); Neto veličina vozila putničkog lifta: ne više od 1600 mm (širina) x 1400 mm (duboko).

● Sinhroni traktor i upravljački sistem sa stalnim magnetima: izaberite proizvode visokog kvaliteta marke proizvođača.

● Način rada: nema / nema upravljačkog programa.

● Napajanje: AC380V / 50HZ, trofazni petžični sistem. Snaga osvjetljenja: AC220V / 50HZ, jednofazni trožilni sustav.


4. Aplikacija

Pogodno za bolnice, staračke domove i druge zgrade.

FUJI Hospital Elevator manufacturer


5. Osiguranje kvaliteta i postprodajne usluge:

● Kvaliteta i tehnički standardi lifta bolnice Fuji će biti u skladu sa relevantnim odredbama države i tenderske dokumentacije i tenderske dokumentacije.

● Dizalo Fuji će obezbediti partiji novi bolnički lift fuji koji ispunjava zahteve kvaliteta bez upotrebe u skladu sa performansama opreme i standardom kvaliteta koji je predviđen ugovorom.

● Nakon što se bolnica fuji podigne na gradilište, lift Fuji će snositi sve odgovornosti za čuvanje prije završetka i prijema.

● Period garancije kvaliteta za Fuji lift će biti instaliran na gradilištu i mora se dostaviti stranci a 24 mjeseca nakon inspekcije i prihvatanja od strane relevantnih odjela. Dizalo Fuji će biti odgovorno za popravku i zamjenu rezervnih dijelova za vrijeme jamstvenog perioda zbog kvara samih liftova u bolnici i kvalitete instalacije. Za one koji ne ispunjavaju uslove, strane mogu, putem konsultacija, da se bave sledećim:

. Povratna obrada

Equipment Zamjenska oprema snosi strana b za sve nastale troškove.

. Tretman amortizacije

● Tokom faze puštanja u rad opreme, strana b će pravovremeno dostaviti servisno osoblje na licu mjesta u skladu sa zahtjevima stranke a, obraditi relevantne tehničke probleme kvaliteta i instalirati i otkloniti greške tehničara.

● U slučaju bilo kakvih problema sa kvalitetom ili drugih grešaka u toku upotrebe, stranka b će biti uključena nakon što primi obaveštenje od strane a.

Dolazak za 2 sata.


Ako ste zainteresovani za neki od naših FUJI bolničkih liftova ili biste želeli da razgovaramo o narudžbini, slobodno nas kontaktirajte.

Hot Tags: FUJI hosipital lift, Kina, proizvođači, dobavljači, fabrika, kompanije
Related Products
Istraga