Dom > Производ > Кревет Лифт

FUJI Lift

FUJIHD je profesionalni proizvođač i dobavljači koji se bave dizajnom, razvojem i proizvodnjom FUJI kreveta lifta i bolničkog lifta.

Pošalji upit
Detalji o proizvodu

FUJIHD je profesionalni proizvođač i dobavljači koji se bave dizajnom, razvojem i proizvodnjom FUJI kreveta lifta i bolničkog lifta.


1. Uvod

Koristi se za transport kreveta (uključujući i pacijente) i liftova za medicinsku opremu, uglavnom postavljene u bolnici, itd., Njegova karakteristika je debljina i površina kapsula je premala, inače pošiljka neće moći spasiti opremu kao što je bolnički krevet i kiseonik. flaše, infuzijska vrećica ili stalak za boce.


2. Prednost

● Udobni zahtjevi za pacijente u lift lift okruženju;

● Sigurnosni sistem liftova u krevetu Fuji mora biti visok; (dvostruki sigurnosni sistem: dvostruke sigurnosne štipaljke ili dvosmjerne sigurnosne štipaljke, dvosmjerni limitatori brzine.

● Hitna potražnja za nestankom električne energije u liftovima za krevete Fuji je visoka; (u slučaju nestanka struje, pacijent se može brzo evakuirati u liftu)

● Bolja je cijena izvedbe Fuji lifta; (Bolnice sada prolaze kroz restrukturiranje, posebno nakon ulaska Kine u WTO, strane bolnice i privatne bolnice treba da razmotre investicione troškove.)

● Primjenjivost, uz sigurnost i korisnost kao izbor osnovnih pojmova.

● Izbor merdevina: možemo odabrati mašinsku sobu i hidraulični medicinski lift kako bismo olakšali projektovanje i konstrukciju.


3. Specifikacija

Standardni lift za strojarnicu Tehnički list

Kapacitet
KG

Brzina
gospođa

Dimenzije automobila
CW * CD * CH (mm)

Veličina vrata
JJ * HH (mm)

Veličina vratila

Max floor

Maks. visina putovanja
TH (m) \ t

osovina * dubina osovine AH * BH (mm)

iznad glave
OH (mm)

dubina jame
PD (mm)

M u prostoru
mm

1600
(21 osoba)

1.0

1400 * 2400 * 2400

1200 * 2100

2350 * 2900

4250

1400

2700

16

60

1.5

4400

1450

24

75

1.75

4450

1600

30

90

Bilješka:

gore za grafikon, detaljne dimenzije vidi planove izgradnje, specifične za tehničku službu za obezbjeđenje izgradnje

crteži.


4. Aplikacija

dizajniran za isporuku bolničkih kreveta, nosila, medicinski automobilski lift, kabinu dugu i usku.

Proizvođač kreveta za fioke FUJI


5. Usluga

● Garantni period: kupovina, instalacija i srodne servisne usluge opreme za liftove u fudži krevetu daju garanciju na proizvod 24 mjeseca od datuma prijema. Kao koncesijski uslov, dodajemo 12 meseci garancije na kvalitet proizvoda.

● Hitno popraviti vreme: 1. Obezbediti 24-časovni servis za hitne popravke u garantnom roku, i poslati osoblje za održavanje na lokaciju u roku od 30 minuta nakon prijema obaveštenja o popravci, i rešavanja problema i nastavka rada. Ako postoji veliki zadatak, pošaljite nekoga u servis praćenja na licu mjesta.

● plan obuke: kako bi se u budućnosti koristila jednostavna korisnička jedinica fuji kreveta za liftove dnevnog održavanja, rada i upravljanja, možemo biti u instalaciji, puštanju u rad i prihvaćanju korisničkih jedinica koje se odnose na slobodan rad vođenje i obuka za osoblje


Ako ste zainteresirani za bilo koji od naših FUJI kreveta lifta ili želite razgovarati o narudžbi, slobodno nas kontaktirajte.

Hot Tags: FUJI krevet lift, Kina, proizvođači, dobavljači, tvornica, tvrtke
Related Products
Istraga